gorzi14 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Mam już tego po prostu dość. Nie wiem co mam robić. Mam głośniki Creative P-5800 (tj. 5.1) i już chyba od miesiąca męczę się z tym sprzętem ponieważ działa mi tylko Soobwofer i dwa głośniki przednie. Patrząc po innych forach widze że inni tez mają ten problem. Mam karte zintegrowaną (tj. C-Media AC97) w ustawieniach karty dałem na 5.1 ale nawet w sklepie nic nie mogą poradzić. Co mam zrobić?? Może ktoś wie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 podłącz zielony kolejno do wyjść rear i potem sub/center wówczas kwestia głośników będzie załatwiona.Nie wiem czy te zwykłe ac 97 nie wymagaja by im podać sygnał w 5 kanałach już zrobiny(bo zapewne czegos takiego jak matrycowanie nie obsługują)-czyli softem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Snoopy- Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Czasem tak jest że zintegrowane dźwiękówki świrują... Proponuję zaopatrzyć się w jakiegoś :-P SzumBlastera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...