matefusz Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam. Moje pytanie brzmi czy istnieje możliwość aby przesyłać zdjęcia zrobione aparatem w nokii 7250i do innego telefonu przez port na podczerwień?? Pytałem w autoryzowanym servisie nokii i powiedzieli że się nie da nic zrobić :cry: Może wgranie nowego softu załatwi sprawę albo trzeba coś "przelutować" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Witam. Moje pytanie brzmi czy istnieje możliwość aby przesyłać zdjęcia zrobione aparatem w nokii 7250i do innego telefonu przez port na podczerwień?? Pytałem w autoryzowanym servisie nokii i powiedzieli że się nie da nic zrobić :cry: Może wgranie nowego softu załatwi sprawę albo trzeba coś "przelutować" ?? 1362615[/snapback] nie ma takiej mozliwosci ta seria nokii tak ma :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Niestety nie tylko ta, to imho jedna z bardziej wmordejeżających wad* noki. *dobrze, że nie ma ich dużo Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Crazy_Ivan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) więc jak zgrać zdjęcia z 7250i (na inny telefon ew. na kompa) skoro przez IrDA się nie da? jakimś kablem? musze z tego telefonu zgrać jakoś zdjęcia i nie mam pojęcia jak <_< pomoże ktoś? zależy mi na czasie. z góry dzięki za pomoc. Edytowane 14 Marca 2006 przez DareDevil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 pozostaje tylko niestety kabel :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Nokia 7250 i 7250i czyżby jednak dało się przesłać fotki na PC bezkablowo przez podczerwień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 irda w tych fonach jest tylko do przesylania wizytowek. Sprobuj za pomoca tego PS suite ale nie sadze aby program nadrobil niedomagania telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...