Skocz do zawartości
drocan

Nie Dziłają Mi Gry W 3d,

Rekomendowane odpowiedzi

Mam karte graficzną Gforce FX 5600. po zainstalowaniu najnowszych sterowników [wersja 66.93] (na wcześniejszych również) nie działają ni żadne gry w 3D.

Problem wygląda tak:

wchodze w np gre World of Warcraft, gdy alls ie załaduje pokazuje mi sie ekran logowania ( jest zrobiony w systemie 3d) i przez 1 sekunde chodzi normalnie a potem sie zacina . Muzyczka leci dalej a ekran i kursor stoją w miejscu. Jestem pewny ze to kwestia ustawien bo przed formatem all chdziło ładnie, pytanie tylko jakich ustawień

Proszę o pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO TEŻ NIESTETY NIE POMOGŁO, JAKA MOŻE BYĆ INNA PRZYCZYNA?

:mur:  :mur:  :sad:  :sad:  :mur:  :mur:

1372010[/snapback]

A sprobuj zmienic (chocby pozyczyc od kogos na kilka chwil) karte dzwiekowa na inna... nie uwierzysz, ale kiedys (jak mialem PII233) i bylem zupelnym newbie - zadna gra mi nie chodzila (2x zanosilem kompa na serwis gwarancyjny i tylez samo razy nie potrafili [co za ekszperty :mur:] tego naprawic... serwis Optimus'a). Pogodzilem sie przez 1,5 roku z "niegraniem", az kiedys wymienilem wlasnie karte dzwiekowa... :blink: i wszystko ruszylo - zdebialem :huh: :blink:

Edytowane przez Michi23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi