drocan Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Mam karte graficzną Gforce FX 5600. po zainstalowaniu najnowszych sterowników [wersja 66.93] (na wcześniejszych również) nie działają ni żadne gry w 3D. Problem wygląda tak: wchodze w np gre World of Warcraft, gdy alls ie załaduje pokazuje mi sie ekran logowania ( jest zrobiony w systemie 3d) i przez 1 sekunde chodzi normalnie a potem sie zacina . Muzyczka leci dalej a ekran i kursor stoją w miejscu. Jestem pewny ze to kwestia ustawien bo przed formatem all chdziło ładnie, pytanie tylko jakich ustawień Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Sproboj na nowych sterach bo te co masz to juz grubo ponad pol roku maja moze pod WoW optymalizowali pozniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drocan Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Sproboj na nowych sterach bo te co masz to juz grubo ponad pol roku maja moze pod WoW optymalizowali pozniej. 1363122[/snapback] Zainstalowałem nowe stery i nic nie pomogło. Mam Sp2 może coś z tym źle jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Spróbuje przeinstalować system, ale bez formatowania obecnej partycji sysemowej. Miałem wczoraj taki problem u kolesia i to pomogło. Rozwiązanie którego nie lubie, ale w niecałych 40 minutach instalacji problem się rozwiązał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3nc0r3 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Próbowałeś na nowych Omegach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drocan Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Omega? sora nie próbowałem, jestem początkujący i nie wiem co to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 www.omegadrivers.net <-- chyba taka stronka (to sa sterowniki zrobione głownie do kręcenia kart itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drocan Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Czy to bezpieczne? Nie chce tracić gwarancji, ani podkrecać niczego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drocan Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 TO TEŻ NIESTETY NIE POMOGŁO, JAKA MOŻE BYĆ INNA PRZYCZYNA? :mur: :mur: :sad: :sad: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) TO TEŻ NIESTETY NIE POMOGŁO, JAKA MOŻE BYĆ INNA PRZYCZYNA? :mur: :mur: :sad: :sad: :mur: :mur: 1372010[/snapback] A sprobuj zmienic (chocby pozyczyc od kogos na kilka chwil) karte dzwiekowa na inna... nie uwierzysz, ale kiedys (jak mialem PII233) i bylem zupelnym newbie - zadna gra mi nie chodzila (2x zanosilem kompa na serwis gwarancyjny i tylez samo razy nie potrafili [co za ekszperty :mur:] tego naprawic... serwis Optimus'a). Pogodzilem sie przez 1,5 roku z "niegraniem", az kiedys wymienilem wlasnie karte dzwiekowa... :blink: i wszystko ruszylo - zdebialem :huh: :blink: Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez Michi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 A ja bym sprawdził napięcia odrazu piszę miernikiem. Reinstall systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drocan Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 :mur: Dzięki ale mam zintegrowaną dźwiękówke. Może inne pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Może to proste pytanie ale zainstalowałeś direct x? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drocan Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Nareszcie!! Problem rozwiązany! Musiałem po prostu sformatować jeszcze raz kompa. Jedyne co mnie smuci to to ,że nadal nie weim co było przyczyną! :) :D :lol: :lol: :) :-P :lol: :lol: :rolleyes: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 hmm to ja Ci brachu powiem co :D prolemem byl windows xp :lol: jak to bywa w 99% przypadku, pozostaly 1% to rzeczywisty problem sterownika :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...