Fixus Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Proszę o pomoc. Chciałbym podkręcić choć trochę celerona 17 Willamete na płycie ECS P4VXAD+. Wiem, że niektórym się to udawało. Jak odblokować regulację szyny FSB? Skąd można ściągnąć ewentualne narzędzia? Cenne będą wszystkie wskazówki. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Proszę o pomoc. Chciałbym podkręcić choć trochę celerona 17 Willamete na płycie ECS P4VXAD+. Wiem, że niektórym się to udawało. Jak odblokować regulację szyny FSB? Skąd można ściągnąć ewentualne narzędzia? Cenne będą wszystkie wskazówki. Z góry dzięki za pomoc. 1362709[/snapback] daj sobie spokój z kręceniem tego sprzętu. Miałem ten sam zestaw i bardzo się cieszyłem po sprzedaniu go. W biosie nic nie odblokujesz. Jedyne czego możesz użyć to program cpuFSB (możliwe, że inna nazwa - juz nie pamiętam). Ale za to pamiętam, że procek podkręcony na 1,8Ghz potrafił się zwiesić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixus Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 daj sobie spokój z kręceniem tego sprzętu. Miałem ten sam zestaw i bardzo się cieszyłem po sprzedaniu go. W biosie nic nie odblokujesz. Jedyne czego możesz użyć to program cpuFSB (możliwe, że inna nazwa - juz nie pamiętam). Ale za to pamiętam, że procek podkręcony na 1,8Ghz potrafił się zwiesić... 1363196[/snapback] Spotkałem się z opiniam, że można, ale z tym różnie bywa. W każdym razie dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 a ja napiszę FAQ............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 za duzo z neigo nie wycisniesz wiec sie nei oplaca proca przegrzewac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...