wersus Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam, mam narazie płytke ECS K7S5A i obsługuje ona max 266ddr..czy jeśli kupie Geil'e 512mb 400mhz cl2,5 to czy będą dobrze współpracowały??? nie wiem poprostu czy taka daremna płyta z tak dobrymi pamieciami 400mhz bedzie dzialala ok....niedługo zmieniam na NF7:-) >pozdrawiam< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 spoko pójdzie ale na 266mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Pewnie że pujdzie! fakt że tylko na 266 ale zato możesz ustawić dużo ostrzejsze timingi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 no to przecierz to napisałem już dawno więc po co to mówić jeszcze raz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 bo Geodeta w przeciwienstwie do ciebie dodal ze bedzie mogl wyostrzyc sobie timingi co przyczyni sie do poleprzenia warunkow pracy , wiec moim zdaniem nie napisal tego samego co ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 oj dobra verb przestańmy ja sie odczepie to i ty sie odczep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A czy pamięci 400 pójdą na każdej płycie która obsługuje 266 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) tak , pojda Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez VerB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) A czy pamięci 400 pójdą na każdej płycie która obsługuje 266 ? 1364552[/snapback] Oczywiscie ( zawsze sie można pobawić w @ jesli chce sie więcej mhz :) ) DDR 400 MHz są przystosowane do pracy z częstotliwosciami 266, 333 i 400 mhz. Również jeśli mobo może obsłużyć 400 mhz RAM, to bez problemu bedą chodzić DDRy 266 MHz. Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb* Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Nie jestem tego pewien czy pójdą... Kupiłem przed 2 tygodniami KVR400X64C3A/512 w sklepie bit KRK na Św Krzyża pamiątki miały być 333 (tu moje zdziwienie po powrocie do domu gdy widze KVR400...) i oczywiście miały się "dostosować" do taktowania 133. No więc po powrocie do domu i wstawieniu tego modułu do płyty MSI MS-6507 z zadowoleniem włączam kompa i... NIC - tylko sygnalizacja jakiegoś błędu z diagnostyki BIOSA. No i co? Może ktoś ma pomysł? Pamięci chyba dobre bo ze sklepu, zapakowane były w oryginalne pudełeczko, co prawda widać było na nich że już gdzieś kiedyś pracowały, ale to nic przecież to KINGSTON z wieczystą gwarancją ?!! heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...