tasiek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 witam! moj kolega ma karte muz zintegrowana z plyta i zauwazylem ze w sluchawkach slychac dzwieki np. wysuwanego cd-romu, przewijania rolka od myszki czy nawet praca dysku. czy u was tez takie cos istnieje? bo u mnie na sblive! nie ma tego..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ja tez kiedys mialem cos takiego ;) ale to plyta glowna byla z*****a a teraz jest OK niech ten kolega zainstaluje sobie nowsze sterownik do dzwieku alub poprostu ma skopana dzwiekowke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Mam podobny problem z tym że u mnie słychać obciążone CPU podczas obliczeń coś pocichu piszczy ;) taki urok tanich dźwiękówek on board :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 U mnie na zintegrowanej było słychać ruchy myszy :D i kręcenie kólkiem od myszy. Proszę się odprężyć i przyzwyczaić :) na zintegrowanych to już tak będzie :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 podane bugi wystepuja tez na niezuintegrowanych cackach czasami jest to wina braku filtracji zasilacza czasami wymagane jest podlaczenie magicznego kabelka cdromu z soundem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 to wina przebicia w zasilaczu. dotchnij zasilacza i kaloryfera, jak Cie prad popiesci to masz odpowiedz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 chyba cos nie bardzo bo budy z zasillacza podlaczane sa pod zero z sieci wiec raczej to wina sieci jezeli jest tam zero plywajace raczej malo prawdopodobne bo inne urzadzenia tez by kopaly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 dotknij, sprawdz, przekonaj sie sam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) no to sprobuj zbadac zero w siecie u siebie w domu u mnie nic takie nie wystepuje uziemnienie takich urzadzen jak komp to podstawa inaczej zabezpieczenia moga nie zadzialac i buda tak samo bedzie kopac ;] Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Panowie , co do elektryki , do kaloryfera mam za daleko żeby przeprowadzić TEST :) ,ale komp jest podłączony do zwykłego gniazdka z tym pseudo uziemieniem ( tylko 2 druty-tak robili chyba za czasów Gierka ) , a więc po dotknięciu obudowy próbnikiem ów próbnik świeci , tak jak by był na niej jakis prąd ??? komp podłączony do lana Switch u kolesia piętro wyżej Czy to normalne ??? jeśli nie to Czy można sie tego jakos prosto pozbyć >??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 magx2k no to jest przebicie na obudowe ,radze uziemic ja uslyczalem myszke na karcie fm801 i sie zdziwilem ,bo przez 3 lata nie bylo takiego zjawiska winny byl wzmacniacz wlasnej roboty ,ktory wzmacnial wszystko :D ,wiec zaryzykowalbym stwierdzenie ze kazda dzwiekowka wydaje takie odglosy ,tylko ze nim lepsza tym ma lepiej to wytlumione no i jak widac duzo zalezy od samego wzmacniacza w glosnikach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 KGB Dzieki ale jak uziemić ?? drutem d o kaloryfera ??? zresztą komp chodzi od 4 miechów i obudowa zawsze świeciła na próbniku :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Czasem taki problem rozwiązuje też wyciszenie wejść mikrofonowego i line-in w regulacji głośności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 magx2k no to jest przebicie na obudowe ,radze uziemic nie ma to jak dobry sprawny zasilacz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...