Lanc Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam, tak jak w temacie, więcej nienpiszę bo nie mam słów :cry: :cry: :cry: Audycja na żywo na TVN aktualnie. Ostatni komunikat o stanie zdrowia brzmiał tak (ogólnikowo) - Wszystkie organy nie pracują poprawnie, lekarze nie dają żadnych szans na wyjście z choroby, Papież jest coraz bliżej Boga... Wiem że to moze nie jest związane z PC ani niczym innym ale musiałem o tym napisać :cry: Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez freelancer7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Smutne wiadomości... nadzieja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Włoskie medi podały komunikat o śmierci Jana Pawła II. Nie jest on ale jeszcze potwierdzony. Tak dla ciekawostki to: Jezus Chrystus umarł w piątek o 21 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez freelancer7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Kiedyś to musiało nastąpić - nie jest to coś nagłego - jego stan zdrowia pogarszał się już od jakiegoś czasu... Szkoda gdy umiera tak wielki człowiek - do tego Polak - tym bardziej mi go żal, że nie ma rodziny, któa była by teraz przy nim - tak naprawdę jest sam... Cóż - czeka nas żałoba w kraju - nie wiem jak niektózy to zniosą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 NIE! ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 wspaniały byl z niego czlowiek :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Właśnei doszedł komunikat z Watykanu. Jan Paweł II umarł :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: 1362940[/snapback] gdziue to slyszales ?? jeszcze nic o tym nie mowia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ale nawet jeśli to już tylko kwestia czasu....:( :( :( kończy się pewien etap w historii....wiem, że to musaiło nastąpić...ale...ehhhh ciężko się z tym pogodzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Właśnei doszedł komunikat z Watykanu. Jan Paweł II umarł :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: 1362940[/snapback] Żartujesz ?? :-( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 to nie może byc prawda..... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Stwierdzili ze nie zyje ale watykan jednak nie potwierdzil tego "Jednocześnie włoskie agencje podały po godzinie 19.00, że Jan Paweł II stracił przytomność. Tej wiadomości nie potwierdzono." Moze nie jestem wzorowym katolikiem ale troche mnie to zaskoczylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Kiedyś musiał umrzeć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 na jedynce mowia i watykan zdementowal pogloski ze stracil przytomnosc!! Papież zyje!!!!!!! i nie stracil swiadomości!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Przepraszam, że w tym temacie, ale jest on najczesniej odwiedzany... Papież umiera... Jeśli ktoś chce się czymś podzielić nt. Jana Pawła Drugiego - proszę. Dla mnie JEST idolem i wzorem do naśladowania! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Ogromna strata. Prima Aprilisowy zart ze strony mediów.. Ale skoro potwierdza watykan to jednak taki wał chyba nie ma tutaj miejsca. Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez Buzzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 18 minut do 21:00 :cry: Jeszcze nie umarł ale jego koniec już bliski, ponad połowa organów nie pracuje lub pracuje bardzo źle. Stan krytyczny. Agencja Reutera poinformowała za włoskimi mediami, że wykres elektrokardiogramu Jana Pawła II stał się płaski. Oznacza to, że papież zmarł. Nie ma jeszcze oficjalnego potwierdzenia Watykanu wtej sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 a skod oni to niby wiedza?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Papież umiera, lecz symbol Polskości nigdy!!! Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ogromna strata. Prima Aprilisowy zart ze strony mediów.. Ale skoro potwierdza watykan to jednak taki wał chyba nie ma tutaj miejsca. 1362974[/snapback] nie wiem co za człowiek by robił z tak powaznej sprawy zarty......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 a skod oni to niby wiedza?? 1362980[/snapback] A tego to ja nie wiem. Ale jak mówiłem 21 się zbliza i to może być koniec, juz nie ma nadzieji na poprawę stanu zdrowia :cry: :cry: :cry: Chyba że jakiś cud będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 właśnie na tvn podali, że Jego serce jeszcze bije. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 nie wiem co za człowiek by robił z tak powaznej sprawy zarty......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: 1362983[/snapback] Media potrafią wszystko obrocic w druga strone. Mozliwe ze jest w bardzo ciezkim stanie ale calkiem prawdopodobne ze pozyje jeszcze troche.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 właśnie na tvn podali, że Jego serce jeszcze bije. 1362985[/snapback] jesli serce bije a mozg juz nie pracuje to oznacza tylko koniec niech spoczywa w pokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Czas okaze co nastąpi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) a skod oni to niby wiedza?? W polowie to sa pewnie wymysly zadnych sensacji i "goracych newsow" dziennikarzy :? Tym niemniej nie ma sie co oszukiwac - dni Papieza sa juz policzone :( Niestety na kazdego przychodzi pora... Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez costi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Własnie oglądam TVN. I po tym jak mówili nieoficjalnie że nie żyje to teraz mówią OFICJALNIE że jeszcze żyje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Czas okaze co nastąpi. 1362991[/snapback] jego juz nie ma nie wstanie nie jest niesmiertelny dajcie mu juz spokojnie odejsc czy Ty chcilabys aby cie wyciagali z 2 swiata??wątpie Karol Wojtyła byl czlowiekiem a nie marionetka!!! dajcie mu odejsc jak czlowiekowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Przykra sprawa, wszyscy sie chyba zgodza ze jest to niezwykly czlowiek i jeszcze na sam koniec jednoczy naprawde wielu, wielu ludzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ja mam nadzieje ze bedzie jeszcze zyl!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 To był wspaniały człowiek. Bez niego świat nie bedzie juz taki jak teraz. Papieża Polaka tez juz nie bedzie :(:(:(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...