Sysak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 "...Mozg pracuje..." tvn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Papież zyje ale ponoć gaśnie wesoło, w pogodzie ducha-w tvn mowili wlasnie wiec jeszcze zyje kurde w domu mi baby wyją :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 mogliby przynajmniej nie robić z tego takiego widowiska.... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Najwazniejszy człowiek na ziemi. Bóg go wzywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 "Wciaz jest przytomny wciąż jest z nami" tvp1 teraz!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 A wtedy Polska w ogole nie bedzie sie liczyc :? Zawsze jak bylem gdzies za granica inni ludzie jak pytali sie mnie skad jestem. To zawsze mowili, aa Polska - Walesa and Pope John Paul II. On nam bardzo pomogl - nam czyli Polsce. Razem z nim odejdzie o wiele wiecej niz jego osoba :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 zdrowie dla papieża Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 mogliby przynajmniej nie robić z tego takiego widowiska.... :( 1363007[/snapback] Media... kto pierwszy ten lepszy... :? Z drugiej strony - glupio by bylo, jakby wszyscy zachowywali sie jakby nic sie nie dzialo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Nie wiem co napisać, poprostu jest mi bardzo smutno. Przyłączam się do wszystkich, będących teraz myślami i modlitwą z naszym papieżem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Troche mnie sciska w sercu Bedzie nam "Jego" brak :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzacek_86 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 18 minut do 21:00 :cry: Jeszcze nie umarł ale jego koniec już bliski, ponad połowa organów nie pracuje lub pracuje bardzo źle. Stan krytyczny. 1362975[/snapback] Jezus wcale nie zmarł o 21. Nie odliczajcie do tej godziny jak do ostatecznej... Jezus zmarł w ciągu dnia, a ciemno się zrobiło bo zaćmienie słońca było. Wiec nie stwiajcie krzyżyka na Papieżu o 21.00 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) A wtedy Polska w ogole nie bedzie sie liczyc :? Zawsze jak bylem gdzies za granica inni ludzie jak pytali sie mnie skad jestem. To zawsze mowili, aa Polska - Walesa and Pope John Paul II. On nam bardzo pomogl - nam czyli Polsce. Razem z nim odejdzie o wiele wiecej niz jego osoba :( 1363010[/snapback] Dokładnie z tym samym się spotkałem. Od razu uśmiech na twarzy i rozmowa staje się milsza. To było super! EDIT: Serce Papieża bije! :) http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...ETPYdKJcIwV%2Bh Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez piaskoon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jesli Jezus istnial..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Oficjalnie jednak jednogłośnie nie ustalono ze odszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie zmieniajmy tematu (to a propos istnienia lub nie Jezusa)... "Serce i mozg papieza wciaz pracuja" - Onet za TVN24. Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez costi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak Papież umrze to Polska w ogole nie bedzie sie liczyc na swiecie icon_confused2.gif Zawsze jak bylem gdzies za granica inni ludzie jak pytali sie mnie skad jestem. To zawsze mowili, aa Polska - Walesa and Pope John Paul II. On nam bardzo pomogl - nam czyli Polsce. Razem z nim odejdzie o wiele wiecej niz jego osoba icon_sad2.gif Nie piszcie ze serca/mozg pracuja. Papiez juz nie wstanie. Nie wyzdrowieje. Wiec dajcie sobie spokoj z takimi komentarzami. ... :sad: Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez Poca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 wp.pl: Watykan stanowczo zdementował informacje o śmierci Papieża. Agencja Reutersa podała, że serce Papieża ponownie bije. Wcześniej włoskie media informowały, że elektrokardiogram Papieża jest płaski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ...Przed modlitwą zastanawiałem się o co się tak naprawdę modlić. Nie wiedziałem tego, ale mimo to zacząłem się modlić. Podczas modlitwy doszło do mnie, że powinniśmy się modlić o to, żeby to co zrobił dla nas i dla świata nigdy nie poszło na marnę... Was też proszę, żebyście się o to pomodlili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jak Papież umrze to Polska w ogole nie bedzie sie liczyc na swiecie icon_confused2.gif Zawsze jak bylem gdzies za granica inni ludzie jak pytali sie mnie skad jestem. To zawsze mowili, aa Polska - Walesa and Pope John Paul II. On nam bardzo pomogl - nam czyli Polsce. Razem z nim odejdzie o wiele wiecej niz jego osoba icon_sad2.gif 1363031[/snapback] o widze wielki patriota sie znalazl :mur: polak potrafi....dawac wchodzic sobie w dupe.. Papiez to juz inna bajka...glowa kosciola.... wiec nie pisz prosze teraz o polityce :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 W Poznaniu emocje sportowe przyćmiły coraz bardziej niepokojące komunikaty o stanie zdrowia papieża. Tuż przed koncem pierwszej połowy mecz został przerwany. Przez cały czas kibice obydwu drużyn skandowali "Przerwać mecz!", "Minuta ciszy". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Szkoda takiego człowieka ale na każdego przyjdzie czas :( :cry: Miejmy nadzieję, że nic po śmierci Papierza naszego rodaka nic się nie zmieni między kościołem a państwami :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Dajcie ludzie spokoj polityce chwilowo - na to bedzie jeszcze czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zle to napisalem, powinnienem zostawic to dla siebie. To juz koniec. Jutro pewnie obudzimy sie bez Niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 nie jestem wieżacy ale papież jest dla mnie wielkim człowiekiem :cry: to bedzie wielka strata :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Miejmy nadzieje ze wyjdzie z tego albo odejdzie spokojnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 oby to nie byl koniec !!! :sad: "Heaven Can Wait..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 wielki czlowiek - najwiekszy polak jaki istnial i jaki bedzie istnial!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zle to napisalem, powinnienem zostawic to dla siebie. To juz koniec. Jutro pewnie obudzimy sie bez Niego. 1363046[/snapback] i czy swiat bedzie lepszy?!? gorszy?!?! bedzie dokladnie tak samo wybiora nowego papieza puszcza bialy dym (ciekawe co tam pala?!) i znow bedzie po staremu dalej beda wojny zydzi dalej beda czekac na mesjasza i beda naparzac w palestynczykow araby zrobia zamach i bedzie tak jak bylo z czasem kazdy zapomni.... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wydaje mi sie ze wystarczająco duzo zrobil dla Nas rodaków jak i dla wszystkich ludzi na świecie. Dajmy mu odejsc w spokoju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...