dzacek_86 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ma ktoś skan, lub może zrobić skan banderoli z greckiego alkoholu (np. Metaxy) To taki pasek papierowy naklejony na nakrętce :wink: Potrzebuje tego pilnie, a w googlach znalałem tylko etiopską .... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 moge zadac pytanie po co Ci to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Pewnie bedzie rozprowadzac w polsce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzacek_86 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Może nie po polsce ale po szkole :wink: Mamy wewnętrzną imprezę szkolną na którą przygotowuję z kolegami "prezentacje" o winach z grecji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 było se wybrac temat o "vodka"ch z ZSRR ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzacek_86 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) Niestety grecja jest tematem przewodnim z góry narzuconym :P Jak nikt nie ma takiej banderolki (ani jej scanu) to bede się do supermarketu po jakieś winko wybrać musiał... :wink: Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez dzacek_86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 yyyyy ale tam bedzie polska akcyza.... ;] a na bazarze nie ma nic z grecjio raczej ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzacek_86 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 To może jak etiopską podrzucę to się nie zorientują... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 A kto Ci bedzie na banderole patrzyl... :P Notabene, Grecy wogole przyklejaj cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 he ja mam pokażny barek z greckimi alkocholami (metaxa , ouzo itd) ale skanera nie posiadam :( wkoncu nie chwaląc sie 1/2 grekiem jestem po mamusi :P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 W sylwestra wypiłem ostatnią butelkę OUZO (wódka) Orginalna Grecka bo sam przywiozłem. Masz pecha :D :D :D I nawte oglądałem tę banderolę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) mam grecka albo hiszpanska z alkoholu;) jak znajde to zobacze Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 nie zeby offtopic ,ale alkohol pisze sie przez "samo ha" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 ouzo z rana jak smietana [; aaa... tak mi sie przypomnialo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 ouzo z rana jak smietana [; aaa... tak mi sie przypomnialo :D 1374206[/snapback] Ojjj w słońcu dawała po garach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 e to jednak byla z hiszpanskiego winiacza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Grecki alkohol wymiata :D Szczególnie dlatego że w Grecji nie ma ograniczeń wiekowych więc 2 lata temu na wyjeździe były niezłe jazdy ^_^ Nie trzeba było prosić kumpli straszych tylko się wchodziło do sklepu kupowało 'pare' browarów i nikt się nie czepiał :D Tak często tam chodzilismy że babka nauczyła się już mówić "Dzień Dobry" i "Do widzenia" :D 1376755[/snapback] My się czuliśmy jak w Polsce , w knajpach po polsku, w sklepie też. Do tego stopnia że niw wiem jak się mówi dzień dobry po Grecku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Tu mam inną opinnię. Polaków w Grecji mało widziałem nawalonych, może na dyskotekach ale tu wszyscy balowali cała Europa :) Napewno nie było sytuacji takiej że leży jakiś wór na ulicy, w Grecji była kultura. W Hiszpanii, tam się działo :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...