liechmaster Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 hello. mam problem. cos mi sie schrzanilo z kontem na win2000 i musialem zalozyc nowe (byly jakies problemy z profilem) uzywalem jednego konta do kotrego system automatycznie sie logowal , konto bylo na prawach admina. i teraz mam problem z oe. po zalozeniu nowego konta jak latwo sie domyslic oe jest czysty. czy ktos wie jak sie dostac do moich starych miali i adresow z poprzedniego konta? nobo one gdzies chyba sa w systemie prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Outlook zapisuje maile w plikach *.dbx Poszukaj ich na dysku, odpal oe, w "plik" masz funkcję "importuj". Podasz tam katalog w którym są te pliki dbx i po sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 problem w tym ze ich nie ma :( szukalem ich wczesniej ale nic nie znalazl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 o cholera, przeciez skasowalem to konto i utworzylem nowe wiec pewnie foldery tez poszly sie ... niech to szlak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...