Stenes Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam! Mam taki problem: Przez jakiś czas miałem zainstalowany sys na dysku D (winda 2000) przeinstalowałem sys na C i teraz mam 2 systemy i tak samo wyswietla mi w Ekranie do wyboru windy ładującym sie po LILO ( mam też linuxa). Chcialem sie pozbyc tego drugiego systemu, sformatowalem D a ten drugi system nadal jest :blink: Pytanie do was: co zrobić aby w Ekranie wyboru wind usunąć ten drugi sys co był zainstalowany na D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshit Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wyedytuj plik boot.ini i usuń wpisy dotyczące instalacji z dysku D: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Gdzie ten plik jest w windzie 2000? Dobrze by było wiedzieć na przyszłość :wink: BTW. Już sobie poradziłem B) Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Stenes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=125251 tak na przyszlosc B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...