Anomandarist Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Hejka, od przedwczoraj mam PixelView 6600gt i cóż moge powiedzieć wyniki w markach są tragiczne:( na standardowych ustawieniach w zależności od sterowników mam 2775pkt!! na 66.93 bodajrze do 3222pkt na najnowyszch:( anitlising i antiziporowanie wyłaczone:( to raczej nie są wyniki jakie powinna ta grafa osiągać:( sformatowałem hdd, zainstalowałem stery do grafy i do mobo z płytek, potem wgrałem najnowsze ze strony nvidi i wynik podskoczył do 3695 ale to i tak chyba coś malo. Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Anomandarist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Winik w granicach 3700 to normalka... ja tez na podobnej karcie (patrz sygnaturka) wyciagalem tyle bez podkrecania, jak podnioslem rdzen na 600 a pamieci na 1250 to uzyskalem 4190, bez krecenia jeszcze procka i pamiatek... i ztego co czytalem: tzn na komputerach z parametrami jak twój bez krecenia wszysyc mieli podbne wyniki czyli w granicach 3600-3700. Wiec spoko nie przejmuj sie masz poprawny wynik.... Szem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomandarist Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 dzięki, bo tak wszyscy na te pixelviwe nażekają to myślałem że mi się jeszcze jakis lipny egzemplarz trafił:( np everest wykrywała mi go jako karte pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 dzięki, bo tak wszyscy na te pixelviwe nażekają to myślałem że mi się jeszcze jakis lipny egzemplarz trafił:( np everest wykrywała mi go jako karte pci-e 1364539[/snapback] ja mialem problem podobny z 6600. zainstalowalem stery pod nForce2 NAJNOWSZE i te najnowsze okazaly sie pod nf4 gdzie jest PCI-E i automatycznie wylaczylo mi AGP i karta chodzila jako PCI-E 0 pomaga zainstalowanie starszych sterow 5.10 i karta juz chodzi jako AGPx8 wiec sprawdz to .. jak nie to Via 4in1 na nowych sterach mialem np: 4000 pkt a na starszych zalecanych 6500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...