Skocz do zawartości
aztec

XP 1600 dobra seria ale BOX :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!!

Po analizie paru witryn doszedłem do wniosku, że dobrze było by zakupić XP 1600+ AGOIA z trzynastego tygodnia produkcji (0213 z "Y" na początku drugiego rzędu). Owszem znalazłem takiego, ale w wersji BOX :(. Poradźcie, czy brać tego BOX'a czy może zwykłego ale np.0211 ?

PS

Jakiś cooler tymczasowy zakupić też muszę (WC za kilka tygodni) a w tym BOX'ie na pocieszenie nie ma Minta tylko siakis Cooler Master. A ha i różnica w cenie to 60 PLN.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !!!

Po analizie paru witryn doszedłem do wniosku, że dobrze było by zakupić XP  1600+ AGOIA z trzynastego tygodnia produkcji (0213 z "Y" na początku drugiego rzędu). Owszem znalazłem takiego, ale w wersji BOX :(. Poradźcie, czy brać tego BOX'a czy może zwykłego ale np.0211 ?

PS

Jakiś cooler tymczasowy zakupić też muszę (WC za kilka tygodni) a w tym BOX'ie na pocieszenie nie ma Minta tylko siakis Cooler Master. A ha i różnica w cenie to 60 PLN.

Pozdrawiam

Kupuj Boxa, bo masz 3 lata gwarancji, a ten boxowy cooler na razie wystarczy. Ja też musiałem kupić zastępczy coolerek, zanim założyłem WC i wybrałem Titana, mimo, że temp dochodziła do 55 stopni w stresie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !!!

Po analizie paru witryn doszedłem do wniosku, że dobrze było by zakupić XP  1600+ AGOIA z trzynastego tygodnia produkcji (0213 z "Y" na początku drugiego rzędu). Owszem znalazłem takiego, ale w wersji BOX :(. Poradźcie, czy brać tego BOX'a czy może zwykłego ale np.0211 ?

PS

Pozdrawiam

Kupuj Boxa, bo masz 3 lata gwarancji, a ten boxowy cooler na razie wystarczy. Ja też musiałem kupić zastępczy coolerek, zanim założyłem WC i wybrałem Titana, mimo, że temp dochodziła do 55 stopni w stresie.

Oj chyba tylko 2 lata :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I 2 i 3 lata gwarancji. Kupując u producenta (Action) są 3 lata gwarancji, natomiast u partnerów (przynajmniej na moim rynku) są 2 lata ( skubańce :evil: ). W moim przypadu są to niestety 2 lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I 2 i 3 lata gwarancji. Kupując u producenta (Action) są 3 lata gwarancji, natomiast u partnerów (przynajmniej na moim rynku) są 2 lata ( skubańce :evil: ). W moim przypadu są to niestety 2 lata.

A ja mam rok i się nie przejmuję, bo jak dotąd ostatnim procem, którego miałem dłużej niż był P120MHz. Ale może tego potrzymam dłużej, bo z nich wszystkich najlepeij sie kręci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupując u producenta (Action) są 3 lata gwarancji, natomiast u partnerów (przynajmniej na moim rynku) są 2 lata ( skubańce :evil: ). W moim przypadu są to niestety 2 lata.

a od kiedy action jest producentem procesorów???

kupując tam procesor AMD w wersji box otrzymujesz 3 lata gwarancji i 2 lata rękojmi

tylko czy warto dopłacac za box??bedziesz tego proca używał tyle czasu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a od kiedy action jest producentem procesorów???

kupując tam procesor AMD  w wersji box otrzymujesz 3 lata gwarancji i 2 lata rękojmi

tylko czy warto dopłacac za box??bedziesz tego proca używał tyle czasu?

Action jest producentem BOX'ów ( siedzą tam takie świstaki i wkładają wszystko do pudełek :wink: )

Oczywiście nie warto dopłacać ze względu na gwarancję , ale to co napisałem w topicu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !!!

PS

Pozdrawiam

Procesory AMD BOX kupione u autoryzowanego dystrybutora MAJĄ 3 letnią gwarancje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Action jest producentem BOX'ów ( siedzą tam takie świstaki i wkładają wszystko do pudełek  :wink: )

Oczywiście nie warto dopłacać ze względu na gwarancję , ale to co napisałem w topicu.

Warto dopłacić 60 zł i brać "0213" z Y to najlepsz seria i można na niej uzyskać 1,9 na powietrzu ! Bierz ten i nawet się nie zastanawiaj. Ja mam "0211" i wiecej niz w podpisie na razie (AC) nie mogę wycisnąć :evil:

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !!!

PS

Pozdrawiam

ja mam AGOIA 0224BPBW i tez sie zaj... (dobrze podkrecil) ;)

zobacz na Config!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procesory AMD BOX kupione u autoryzowanego dystrybutora MAJĄ 3 letnią gwarancje

Tylko w teorii. Autoryzowanym partnerem Action'a w Poznaniu jest www.bestcom.com.pl i oni dają tylko dwa lata. Mają do tego prawo.

Moze nie kupuja tych prockow w action??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proc zakupiony. Mimo, iż wcześniej pisałem, że Bestcom udziela tylko dwu letniej gwarancji na BOX'y, dostałem trzy lata. W sklepie, w którym kupowałem spotkałem jednego z szefów i powiedziałem mu co o tym myślę. Skoro Action daje trzy lata i oni od nich biorą to ja też uprzejmie poproszę trzy lata.

Dołączona grafika

Teraz problem z płytą. Żeby nie denerwować stałych userów tego forum intensywnie eksploatuję opcję SZUKAJ 8) ale pewnie bez kilku pytań się nie obędzie :wink:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...