aztec Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Witam !!! Po analizie paru witryn doszedłem do wniosku, że dobrze było by zakupić XP 1600+ AGOIA z trzynastego tygodnia produkcji (0213 z "Y" na początku drugiego rzędu). Owszem znalazłem takiego, ale w wersji BOX :(. Poradźcie, czy brać tego BOX'a czy może zwykłego ale np.0211 ? PS Jakiś cooler tymczasowy zakupić też muszę (WC za kilka tygodni) a w tym BOX'ie na pocieszenie nie ma Minta tylko siakis Cooler Master. A ha i różnica w cenie to 60 PLN. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Witam !!! Po analizie paru witryn doszedłem do wniosku, że dobrze było by zakupić XP 1600+ AGOIA z trzynastego tygodnia produkcji (0213 z "Y" na początku drugiego rzędu). Owszem znalazłem takiego, ale w wersji BOX :(. Poradźcie, czy brać tego BOX'a czy może zwykłego ale np.0211 ? PS Jakiś cooler tymczasowy zakupić też muszę (WC za kilka tygodni) a w tym BOX'ie na pocieszenie nie ma Minta tylko siakis Cooler Master. A ha i różnica w cenie to 60 PLN. Pozdrawiam Kupuj Boxa, bo masz 3 lata gwarancji, a ten boxowy cooler na razie wystarczy. Ja też musiałem kupić zastępczy coolerek, zanim założyłem WC i wybrałem Titana, mimo, że temp dochodziła do 55 stopni w stresie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Witam !!! Po analizie paru witryn doszedłem do wniosku, że dobrze było by zakupić XP 1600+ AGOIA z trzynastego tygodnia produkcji (0213 z "Y" na początku drugiego rzędu). Owszem znalazłem takiego, ale w wersji BOX :(. Poradźcie, czy brać tego BOX'a czy może zwykłego ale np.0211 ? PS Jakiś cooler tymczasowy zakupić też muszę (WC za kilka tygodni) a w tym BOX'ie na pocieszenie nie ma Minta tylko siakis Cooler Master. A ha i różnica w cenie to 60 PLN. Pozdrawiam Kupuj Boxa, bo masz 3 lata gwarancji, a ten boxowy cooler na razie wystarczy. Ja też musiałem kupić zastępczy coolerek, zanim założyłem WC i wybrałem Titana, mimo, że temp dochodziła do 55 stopni w stresie. Oj chyba tylko 2 lata :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Bierz Box'a. Dłuższa gwarka i od razu cooler ;). pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 To wypada 60zł za gwarancje dłuższą o jeden rok i cooler. IMHO opłaca się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 aj jak mialem wybor z intelem to kolega z serwisa radzil boxa jak spalisz mowil to w oryginalmne pudelko i radiator i na nowy wymienia jush 3 proce tak mialme :8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Weź box chociaż wielkiej różnicy między samymi AGOIA nie ma. Ale warto ze względu na cooler i gwarancje (nie wpominajac o pudełku ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Kupuj Boxa, bo masz 3 lata gwarancji, a ten boxowy cooler na razie wystarczy. Ja też musiałem kupić zastępczy coolerek, zanim założyłem WC i wybrałem Titana, mimo, że temp dochodziła do 55 stopni w stresie. Oj chyba tylko 2 lata :roll: I 2 i 3 lata gwarancji. Kupując u producenta (Action) są 3 lata gwarancji, natomiast u partnerów (przynajmniej na moim rynku) są 2 lata ( skubańce :evil: ). W moim przypadu są to niestety 2 lata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Kupuj Boxa, bo masz 3 lata gwarancji, a ten boxowy cooler na razie wystarczy. Ja też musiałem kupić zastępczy coolerek, zanim założyłem WC i wybrałem Titana, mimo, że temp dochodziła do 55 stopni w stresie. Oj chyba tylko 2 lata :roll: I 2 i 3 lata gwarancji. Kupując u producenta (Action) są 3 lata gwarancji, natomiast u partnerów (przynajmniej na moim rynku) są 2 lata ( skubańce :evil: ). W moim przypadu są to niestety 2 lata. A ja mam rok i się nie przejmuję, bo jak dotąd ostatnim procem, którego miałem dłużej niż był P120MHz. Ale może tego potrzymam dłużej, bo z nich wszystkich najlepeij sie kręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Kupując u producenta (Action) są 3 lata gwarancji, natomiast u partnerów (przynajmniej na moim rynku) są 2 lata ( skubańce :evil: ). W moim przypadu są to niestety 2 lata. a od kiedy action jest producentem procesorów??? kupując tam procesor AMD w wersji box otrzymujesz 3 lata gwarancji i 2 lata rękojmi tylko czy warto dopłacac za box??bedziesz tego proca używał tyle czasu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 a od kiedy action jest producentem procesorów??? kupując tam procesor AMD w wersji box otrzymujesz 3 lata gwarancji i 2 lata rękojmi tylko czy warto dopłacac za box??bedziesz tego proca używał tyle czasu? Action jest producentem BOX'ów ( siedzą tam takie świstaki i wkładają wszystko do pudełek :wink: ) Oczywiście nie warto dopłacać ze względu na gwarancję , ale to co napisałem w topicu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Witam !!! Po analizie paru witryn doszedłem do wniosku, że dobrze było by zakupić XP 1600+ AGOIA z trzynastego tygodnia produkcji (0213 z "Y" na początku drugiego rzędu). Owszem znalazłem takiego, ale w wersji BOX :(. Poradźcie, czy brać tego BOX'a czy może zwykłego ale np.0211 ? PS Jakiś cooler tymczasowy zakupić też muszę (WC za kilka tygodni) a w tym BOX'ie na pocieszenie nie ma Minta tylko siakis Cooler Master. A ha i różnica w cenie to 60 PLN. Pozdrawiam Kupuj Boxa, bo masz 3 lata gwarancji, a ten boxowy cooler na razie wystarczy. Ja też musiałem kupić zastępczy coolerek, zanim założyłem WC i wybrałem Titana, mimo, że temp dochodziła do 55 stopni w stresie. Oj chyba tylko 2 lata :roll: Procesory AMD BOX kupione u autoryzowanego dystrybutora MAJĄ 3 letnią gwarancje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Procesory AMD BOX kupione u autoryzowanego dystrybutora MAJĄ 3 letnią gwarancje Tylko w teorii. Autoryzowanym partnerem Action'a w Poznaniu jest www.bestcom.com.pl i oni dają tylko dwa lata. Mają do tego prawo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Action jest producentem BOX'ów ( siedzą tam takie świstaki i wkładają wszystko do pudełek :wink: ) Oczywiście nie warto dopłacać ze względu na gwarancję , ale to co napisałem w topicu. Warto dopłacić 60 zł i brać "0213" z Y to najlepsz seria i można na niej uzyskać 1,9 na powietrzu ! Bierz ten i nawet się nie zastanawiaj. Ja mam "0211" i wiecej niz w podpisie na razie (AC) nie mogę wycisnąć :evil: Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Witam !!! Po analizie paru witryn doszedłem do wniosku, że dobrze było by zakupić XP 1600+ AGOIA z trzynastego tygodnia produkcji (0213 z "Y" na początku drugiego rzędu). Owszem znalazłem takiego, ale w wersji BOX :(. Poradźcie, czy brać tego BOX'a czy może zwykłego ale np.0211 ? PS Jakiś cooler tymczasowy zakupić też muszę (WC za kilka tygodni) a w tym BOX'ie na pocieszenie nie ma Minta tylko siakis Cooler Master. A ha i różnica w cenie to 60 PLN. Pozdrawiam ja mam AGOIA 0224BPBW i tez sie zaj... (dobrze podkrecil) ;) zobacz na Config! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ja mam athlona 1700+ boxowego i na boxowym cooler masterze daje rade:):):) na 2000+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Procesory AMD BOX kupione u autoryzowanego dystrybutora MAJĄ 3 letnią gwarancje Tylko w teorii. Autoryzowanym partnerem Action'a w Poznaniu jest www.bestcom.com.pl i oni dają tylko dwa lata. Mają do tego prawo. Moze nie kupuja tych prockow w action?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 kupując tam procesor AMD w wersji box otrzymujesz 3 lata gwarancji i 2 lata rękojminiemoze byc 2 lat rekojmi bo w polsce ustawowo jest rok i najwyzej pan Miller moze to zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Proc zakupiony. Mimo, iż wcześniej pisałem, że Bestcom udziela tylko dwu letniej gwarancji na BOX'y, dostałem trzy lata. W sklepie, w którym kupowałem spotkałem jednego z szefów i powiedziałem mu co o tym myślę. Skoro Action daje trzy lata i oni od nich biorą to ja też uprzejmie poproszę trzy lata. Teraz problem z płytą. Żeby nie denerwować stałych userów tego forum intensywnie eksploatuję opcję SZUKAJ 8) ale pewnie bez kilku pytań się nie obędzie :wink:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Kurde to zapodaj testy jak tylko kupisz płyte bo sam jestem ciekawy. Może sprzedam swoje XP 1,7+ i kupie 1.6+ taki co sie lepiej kręci od mojego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...