kefas78 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam. sciagnelem service packa 1 i kiedy mi sie instaluje to wyskakuje blad ze atapi.sys jest wykorzystany przez inny program albo otwarty i mam zamknac wszystkie dzialajace programy, no i tak zrobilem nadal mi wyskakuje ten blad. :cry: Co trzeba zrobic ? z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mam ten sam problem z zainstalowaniem SP4 do windy 2000... nie wiem co to moze byc :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas78 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 kurcze bo sicagnelem program a on wymaga service packa 1 a nie moge go zainstalowac :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas78 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 niech ktos mi pomoze plsssssssss......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Uruchom windows w trybie awaryjnym, zamknij wszystkoe programy i dopier instaluj. atapi.sys, a wiec cos zwiaznego z cdromem/napedami korzysta z tego pliku, wiec zrob tak jak napisalem i zobacz czy sie zainstaluje :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas78 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ok ziom sprubuje tak zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Uruchom windows w trybie awaryjnym, zamknij wszystkoe programy i dopier instaluj. atapi.sys, a wiec cos zwiaznego z cdromem/napedami korzysta z tego pliku, wiec zrob tak jak napisalem i zobacz czy sie zainstaluje :-) 1364110[/snapback] W moim przypadku niestety nie podziałało ponieważ w trybie awaryjnym w windzie 2000 nie ma neta :mur: przynajmniej u mnie tak jest nie wiem jak u was. Może ma ktoś linka gdzie są uaktualnienia offline? _______________ EDIT: Dobra juz mam te service packi do windy 2000: http://www.microsoft.com/windows2000/downl...cks/default.asp kefas78 też masz windowsa 2000? czy jakiś inny system bo wogóle nie napisałeś :D Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Stenes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas78 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 no ja mam XP ale w trybie awaryjnym tez nie moge zainstalowac ,ciagle ten sam problem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ale zonk... sciagnalem z neta tego SP4, wszedlem do awaryjnego biore instalacje a tam znowu wyskakuje ze c:/winnt/system32/atapi.sys jest używany :mur: Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? grrrrrrr... :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...