Filipius Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Kupiłem kilkanaście godzin temu używanego palmtopa HP iPAQ 5450. Wizualnie ok. ale nie działa ! Co może być grane ? Ładowałem go ok. 6 godz. myśląc, że bateria padła. Może włączam go jakoś nie tak jak trzeba ? Po przyciśnięciu guzika start zero reakcji. Totalne nic. Czego to może być przyczyna ? Może ktoś z was miał podobny problem ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 hmmm skoro dopiero go kupiles to nie testowales go kupujac? dziala jak odbierales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 hmmm skoro dopiero go kupiles to nie testowales go kupujac? dziala jak odbierales? 1365643[/snapback] :lol: Dobre pytanie ayem... ;) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 no bo poki co to przyczyna jaka widze to 'kupowanie kota w worku', albo 'bylem [niemadry|pijany] i nie sprawdzilem kupowanego sprzetu' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipius Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Kupiłem na Allegro, więc nie miałem możliwości sprawdzenia. Cena była super okazyjna i warto było. Poprostu sprzedawca przed wysyłką zrobił twardy reset, a po takiej akcji w/w model Palmtopa trzeba ponownie odpalać trzymając 10 sec. reset. Warto wiedzieć .... Wszystko działa ! There is no need to panic. Alarm odwołany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 no to pogratulowac zakupu i milego uzytkowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...