Allah Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Witam Przeczytałem ten artykuł i postanowiłem zrobić coś podobnego na własnym komputerze. Pomysł moim zdaniem jest bardzo ciekawy. Tutaj jest kilka takich prac kolegów zza oceanu, a ten efekt jest wg. mnie najlepszy. B) Co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ciekawe :D trzeba bedzie pokombinowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 To raczej tylko ciekawostka. Żeby efekt był dobry trzebaby zawsze patrzyć na monitor dokładnie z tego samego miejsca, a to byłoby trudne i niewygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 @złoty to się da zrobić, nawet fajnie to wygląda ale na zwykłym monitorze efekt psuje ramka i grubość monitora bo nie wygląda to tak realistycznie :( ale na tych zdjątkach z laptopem to wyjląda wyps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allah Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ale zawsze lepsza tapetka na monitorze, która przedstawia to co jest za monitorem bo ja i tak nie mam żadnej tapety. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 wypas. no na lcd efekt naprawde miazdzy a do crt...hmm kto ma moze pusta obudowe od f700b :wink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...