Arkady Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 popisałem się lamerstwem i nadgrałem profil zabezpieczeń (konkretnie poziom średni) swiomi testowanymi ustawieniami. a teraz chciałbym wrócić do standardowych. i nie wiem jak 8O . ustawień tych dużo nie ma ale nie pamiętam wszystkich, jak były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 jezeli dobrze Cie rozumiem to tak: Zakladka zabezpieczenia -> Poziom niestandardowy -> tu z listy wybierasz np. Sredni i dajesz resetuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 dzięki, ja myślałem, że właśnie tak robiąc "resetuje" ustwienia (np średni) na takie jak sobie aktualnie, niestandardowo ustawiłem. ale okazuje się, że to, na szczęście, tak nie działa. zaczęło się gdy mi tweak zaczął nie zapamiętywać loginu. okazało się, że mój ie6 w jakiś sposób stwierdził, że ma blokować ciastka na stałe dla tej witryny 8O . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...