RaShi Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 posiada ktos moze z userow forum taka plyte? jezeli tak to czy moze zrobic zdjecia plyty, pudelka, oraz wyposazenia. zakupilem 9npa+ ultra ale cos mi sie wydaje ze dostalem 9npa+ na nf4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupos Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Wow no a na jakim chipsecie chciales ja dostac, na nf3 ? :) Zobacz sobie na oficjalnej stronie epoxa ze EP-9NPA+ w wersji NIE SLi jest tylko na nForce4 Ultra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nEwbiesz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 @RaShi a jak Ci się ona sprawuje - chodzi mi głownie o oc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaShi Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) kupos widze ze mnie nie zrozumiales. chodzi o to ze mam na nf4 a nie na nf4u, czyli sata 1 + soft firewall. na stronie epoxa znalazlem tylko w jednym miejscu wzmianke ze cos takiego jest jak 9NPA+ a mianowicie na epox.nl w dziale biosy. tak oficjalnie nigdzie nie ma wzmianki o niej. zreszta gdybym cos wiecej znalazl to bym nie pisal tego posta tutaj. nEwbiesz ciezko mi powiedziec jak sie sprawuje bo jeszcze nic z nia nie robilem, mam ja dopiero 2 dzien, a w poniedzialek oddaje ja do sklepu bo to nie jest plyta ktora zamowilem, panowie w pronoxie chyba lekko dali ciala:) Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez RaShi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...