onkel qbson Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Jaką płytke polecicie żeby jeszcze coś sie dało w przyszłości dodatkowo wydusić ? Na Abitach sie zawiodłem niestety i wolałbym ich unikać. Myślałem nad Asusem P4P800 SE, ale szczerze nie jestem pewien jeszcze. Nie chodzi mi o jakieś bajery, tylko o wydajność, stabilność i trwałość. Jakieś propozycje ? Chciałem sie zmieścić mniej wiecej w 350zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bueno Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Szkoda ze masz uraz do abita poniewaz IC 7 to to bardzo dobra plytka na I 875 P , lepszej do 350 nie znajdziesz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) nie za abita dziekuje ;] Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez modding4fun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 a co takiego się stało z ABITem ? :| do 350zł to z Asusa chyba można kupic tylko P4P800 SE, która jest dobrą płytą lub używaną Gigabyte 8I875 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A ja mam P4P800 SE i ejstem bardzo zadowolony... Kręcić się da i jest super STABILNA. I jest jedna ciekawa funkcja, kiedy za wysoko podkręcimy i się komp nie włączy to wystarczy odłączyc zasilanie (wyłaczyć listwę) na około 20 sekund, włączyć kompa i bios się zresetuje to default ustawień (nie trzeba baterii wyciągać) :wink: NO i oczywiście się dobrze procki na niej kręcą :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAVX Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Też posiadam Asusa P4P800 SE i jestem bardzo zadowolony. Bierz Asusa to będzie ok :-P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A jeśli chodzi o coś ciut droższego. Co powiecie o P4C800 ? Tutaj już jest chipset 875 ale czy naprawde warto dokładać tyle kasy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobcio Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 A jeśli chodzi o coś ciut droższego. Co powiecie o P4C800 ? Tutaj już jest chipset 875 ale czy naprawde warto dokładać tyle kasy ? 1364160[/snapback] Jesli masz zamiar mocno krecic procka w przyszlosci to wtedy chyba warto , chodz z drugiej strony to i IS7 jest oka o wiele tansza bez zbednych ekstrasow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...