modlin Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mam karte ap dlink 614+. Kupiłem go na allegro i poza gwarancją , pudełkiem , gwarancją nie dostałem nic (nawet instrukcji). Czytałem w różnych sklepach internetowych że 614+ ma łatwe sterowanie przez strone internetową(?).Jak nim sterować ? Chce też zabezpieczyć sieć tz. ma z niej kożystać jedna karta sieciowa - dwl 510. Jak to zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Musisz znac IP (rozumiem, ze to jest Access Point, bo karte WiFi to nijak sie da skonfigurowac) ktory jest domyslny po resecie urzadzenia oraz haslo domyslne. Kazdy AP ma inne IP po restarcie i inne haslo, np PLANETy maja 192.168.1.1 i haslo np : password. Musisz poszukac gdzies na stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macos87 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Witam sam mam taki AP więc moge Ci pomóc w wielu rzeczach zwiazanych z nim. Aby połaczyc sie z nim wpisujesz w polu przegladarki (np. IE, Opera itp.) 192.168.0.1 i powinno wyskoczyć Ci okienko z logowaniem login admin a hasła niema jesli pierwszy raz konfigurujesz dlinka. Najlepiej sciagnij i wgraj mu nowego softa oszczedzisz sobie sporo nerwow zwiazanych z jego uzytkowaniem ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...