Stinky Winky Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zastanawiam sie nad kupnem procesora. Do tej pory byłem przekonany ze najlepszym wyborem jest barton mobile, ale ostatnio sporo osob chwali Semprony. Pojawily sie pogloski ze niektore Semprony sa na jadrze Bartona robione z taka sama iloscia cache'u. Przeczytałem rowniez ze za pomoca "ołówka" mozna przerobic Semprona na Mobile. Moi znajomi mowia co prawda ze Semprony sa gorsze ale chcialbym poznac Wasze opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Przeczytaj, co jest napisane w moim avatarze, zrób to, a potem wróć gdy nic nie znajdziesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ehh , powiedz najpierw jaka masz plyte ale tak czy owak bartonik bedzie najlepszy IMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stinky Winky Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Płyte kupiłem dzisiaj Abit NF7-S (v2.0) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Oj bracie w krawacie, poszukałbyś chwilkę w necie, to znalazłbyś to co Cię interesuje.W kilka sekundek mam takie coś: http://www.amd-guide.com/index.php?id=vs2500 Nerka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Przeczytaj, co jest napisane w moim avatarze, zrób to, a potem wróć gdy nic nie znajdziesz... 1363843[/snapback] :lol: :lol: :lol: Padam ze śmiechu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A z kogo się śmiejesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Oj bracie w krawacie, poszukałbyś chwilkę w necie, to znalazłbyś to co Cię interesuje.W kilka sekundek mam takie coś: 1363865[/snapback] Super, ale tam jest "tylko" Semp 2500+ więc T-berd, a wiemy przecież, że sempy od 3000+(s462) są na jądrze Barton. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Ivan, to był tylko przykład.Trzeba mózg troszeczkę zatrudnić do pracy i wszystko się znajdzie co trzeba. http://www.tomshardware.pl/cpu/20040728/sempron-12.html Więcej mi się nie chce ale to jest kwestia kilkudziesięciu sekund. Albo to: http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/AMD...0/strona-3.html A Ty chłopcze mnie nie drażnij. :D Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez qqrydza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...