djjaku Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mam taki problemik a właściwie pytanko jak w temacie: mam irdę podłączoną bezpośrednio pod płyte główną i szukam jakiegoś programu który pozwoli mi sterować np winampem przez pilota. Słyszałem gdzieścoś o Girderze ale coś nie mogę sobie poradzić z konfiguracją :oops: no chyba że ktoś z Was wytłumaczyłby mi z czym to się je, albo ewentualnie jakiś inny polecił program. A i mam zainstalowane Nokia PC Suite i czy to może się jakoś gryźć z softem bo mam ustawione żeby korzystało z Irdy. Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) zacznijmy od tego ze sa 2 rodzaje irdy... jedne do pilotow a drugie do obslugi np: telefonow p.s. jak sie myle to niech ktos mnie poprawi... Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...