jeffik Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 taki odczyt mam w programiku ctiaw. Nie wiedzialem ze pat moze byc czesciowo wlaczony, a z tego co wiem to w asusie p4p800 bez odpowiedniego moda powyzej FSB=200MHz pat sie wylacza. Dal bym screena ale nie mam go gdzie umiescic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 www.imageshack.us - tam umieść, i możesz jeszcze dać screena z CPU-Z z zakładki memory tak dla pewnośći. Tam Pat jest oznaczony jako Performance Mode. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAVX Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mam P4P800 SE na I865PE, FSB 160, pamięci na 200 (4:5) i rozumiem, że mam PAT włączony tak?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeffik Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 daje screena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mam P4P800 SE na I865PE, FSB 160, pamięci na 200 (4:5) i rozumiem, że mam PAT włączony tak?? :lol: 1364305[/snapback] Tak dobrze rozumiesz, PAT jest włączony !! :wink: Jeśli chcesz być pewny na 100% to włącz Everesta home edition i potem tak: EVEREST>>>Płyta główna>>>Mikroukład płyty głównej. U mnie jak pamięć ma 440Mhz (procek 178FSB, dzielnik tak jak u ciebie) to PAT też jest włączony. Może tak się dzieje na wszystkich P4P800 oprócz SE :wink: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAVX Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Tak dobrze rozumiesz, PAT jest włączony !! :wink: Jeśli chcesz być pewny na 100% to włącz Everesta home edition i potem tak: EVEREST>>>Płyta główna>>>Mikroukład płyty głównej. U mnie jak pamięć ma 440Mhz (procek 178FSB, dzielnik tak jak u ciebie) to PAT też jest włączony. Może tak się dzieje na wszystkich P4P800 oprócz SE :wink: Pozdro 1364550[/snapback] Teraz mam pewność, Everest pokazuje, że PAT jest włączony :D :D A tak na boku to myślałem, że na P4P800 SE nie da się włączyć PATa. Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez JAVX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...