wylenialy-wilk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Czy mógłbym prosić o pomoc we włączeniu AGP. Przy zmianie kart graficznych wyłączyło mi AGP i muszę teraz szusować na karcie graficznej pod PCI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ale jak wylaczylo?? Obraz wogole nie jest wyswietlany czy pisze tylko ze AGP wyłaczone, ale obraz wyswietla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Pewnie trzeba kartę dobrze docisnąć. Czasem zdarza się, że karta nie chce zaskoczyć po wlożeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 W twojej plycie glownej agp pewnie wlacza sie wlacznikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wylenialy-wilk Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Przykro mi, ale po wBo|eniu karty jest jeden dBugi i trzy krutkie sygnaBy przy rozruchu kompa. Nie ma obrazu i komp wcale sie nie uruchamia. WBo|yBem kart zastpcz w PCI i tak chulam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Przykro mi, ale po wBo|eniu karty jest jeden dBugi i trzy krutkie sygnaBy przy rozruchu kompa. Nie ma obrazu i komp wcale sie nie uruchamia. WBo|yBem kart zastpcz w PCI i tak chulam. 1368373[/snapback] Tu jest opisane co oznaczają te sygnały. Spróbuj z inną kartą na AGP (pożycz od kumpla). Możesz też u kogos sprawdzić czy twoja karta nie jest walnięta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...