marcellus Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czy jest jakis... uniwersalny program do 'sciagania' zdjec z aparatu cyfrowego? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 powinienes miec jakies oprogramowanie z aparatem... wiekszoc aparatow tworzy nowy dysk np (x:) i tam jest zawartosc karty pamieci aparatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czy jest jakis... uniwersalny program do 'sciagania' zdjec z aparatu cyfrowego? :) ACDSee od wersji 3.0 ma taka funkcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Przetestujcie sobie ACDsee 5 LINK : http://fileforum.betanews.com/detail.php3?...3?fid=944789480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Windows Commander :P (osobiscie tego uzywam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A moze bys sie pochwsalil jaki masz aparat... ? Po zainstalowaniu sterownikow powinienes widziec aparat jako kolejny dsyk, a w windowsie xp jako aparat w Moj Komputer. Ja uzywam Downloader 1.5 do Caona A40 - nie wiem czy dziala z innymi formami, ale mozesz sprobowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Nie wiem jak w innych windozach, ale jak masz XP to nie musisz mieć żadnego dodatkowego softu. Wystarczy że podłączysz aparat, winda go wykryje jako "urządzenie z wymiennym nośnikiem pamięci". Wtedy możesz "ściągnąć" zdjęcia jak z dyskietki (tylko ze szybciej :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A moze bys sie pochwsalil jaki masz aparat... ? Po zainstalowaniu sterownikow powinienes widziec aparat jako kolejny dsyk, a w windowsie xp jako aparat w Moj Komputer. Ja uzywam Downloader 1.5 do Caona A40 - nie wiem czy dziala z innymi formami, ale mozesz sprobowac. do Agfy uzywam sterow (AGFA Cam.) zassanych od producenta. Wystarczy ze podlacze kabelek USB do aparatu i juz sie otwiera okno z zawartoscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ja używam dwóch progsów : 1. IRFAN VIEW 2. ULEAD PHOTO EXPRESS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 No wiec... Sprawa wyglada tak, ze ten aparat ja tylko pozyczylem. Jest to robiacy bardzo kiepskiej jakosci zdjecia Largan Chameleon Mega z zaledwie 1.3 MPixels Po zainstalowaniu oprogramowania na plycie... coz - nie dziala ;) Wyskakuje blad, ze mam za malo miejsca na dysku (mam jeszcze jakies 40GB). Na stronie podaja, ze nalezy zmienic wtedy rozmiar pliku stronnicowania - powiem jedno - nic to nie dalo :( Tak tez nie jestem w stanie w ten sposob 'sciagnac' tych zdjec :/ Testowalem ACDSee5 ale ten program jest... jakby nakladka na software dostarczony przez producenta - wiec de facto - pokazuje mi sie ten sam blad. Kompletnie nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 No niestety - moim zdaniem stery musza byc... tak jak wiekszosc mowi - system wykryw aparaty ale dopiero jak sie ma stery i mozna wtedy kopiowac, ja uzywam downloadrea ale tez musze zainstalowac wczesniej stery... a uzywam dlatego ze to wygodniejsze niz kopiowanie, klikam tylko na guzik i mi wrzuca do folderu ladnie :) A sproboj u jakiegos kumpla, moze to tylko u Ciebie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...