miramax Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam kabel do łączenia dwóch komputerów przez USB i mam pytanie czy można udostępnić łącze internetowe tym kablem (tak samo jak skrętką i kartami sieciowymi)? Szukałem info na różnych forach ale nigdzie nie napotkałem odpowiedzi.. Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez miramax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Sasiad ma taka siec zrobiona i nie ma z tym zadnych problemow. Z tego co widzialem u niego USB-LAN rozpoznawany jest przez Windowsa jako LAN i w polaczeniach sieciowych wyskakuje kolejna ikonka przypisana do USB-LAN gdzie mozna sobie skonfigurowac TCP/IP, a potem to juz jakis serwerek czy cuś takiego...albo udostepnianie polacznie internetowego w windowsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...