Snooz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Chce kupić GF 6600 gt (AGP ver.), ale dysponuje tylko AGP 4x :mur: . Czy pójdzie mi ta karta ... ???? :shock: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mi dziala na x4.NIzej nie pojdzie na pewno ale jak masz x4 to spoko.Dla pewnosci podaj model plyty i AGP voltage obslugiawne przez plyte.OT:miedzy 4 a 8 nie ma roznicy w wydajnosc ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mi dziala na x4.NIzej nie pojdzie na pewno ale jak masz x4 to spoko.Dla pewnosci podaj model plyty i AGP voltage obslugiawne przez plyte.OT:miedzy 4 a 8 nie ma roznicy w wydajnosc ;d 1364088[/snapback] jak wyzej zaznaczam, że miałem przypadek (1 słownie 1) kiedy po włożeniu Gft4 na agp x8 do karty z agp x4 nastepowaly zwichy w 3d ale mysle ze to odosobniony przypadek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinio Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Chce kupić GF 6600 gt (AGP ver.), ale dysponuje tylko AGP 4x :mur: . Czy pójdzie mi ta karta ... ???? :shock: 1364040[/snapback] Mam taką konfiguracje i nie ma najmniejszego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Wielkie THX - Dzieki za szybka pomoc B), jakby co to na instrukcji jest napisane, że model plyty to P4S5A/DX+ (szpanerskie nie.. :D), a co do voltage'u ( :wink: ) to nie mam zielonego pojęcia. Jeszcze jedno, czy zasilacz moze cos zmieniać ...??? Bo ja jestem kompletnym laikiem :mur: ... Mam 300W zasilacz i niewiem czy to starczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A ten zasilacz to jakiej firmy ?? Może Megabajt, albo codegen ?? heheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Chyba codegen :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) No to czeka cie wymiana zasiłki, jesli chcesz sie dalej swoim kompem cieszyć. Podaj lepiej całego konfiga. Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez przemek_18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 co najmniej 350 W najlepiej jakiś w miare markowy no chyba że lubisz taki program: "ryzykanci" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 No dzieki przynajmniej sobie kompa nie spale ... :P Zagadam do ojca i kupie sobię now zasilacz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A co sądzicie o tym ??? http://www.jscustompcs.com/power_supply/ :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 bardzo dobrze ;] znalazłes kalkulatro który udało mi sie zgubnic z 3 miechy temu dzięki a z zasilaczy to tanio dostaniesz takiego modecoma jak u mnie w podpisie, albo za 50 zł więcej chiefteca 360W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/zas...c_ATX1136H.html Ten by styknął ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 oczywiscie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...