SpiderMAN Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Kilka osob na gg juz pytalo mnie czy nie wiem o co chodzi z tymi oznaczeniami... Np: Aspire1525WLMi, TM4001WLMi, TM4500LCi, TM4001LMi... TM1525WLMi Czlon I Oznaczenie serii. Aspire - Aspire ;) TM - TravelMate Czlon II XXXX - Trzy lub czterocyfrowe oznaczenie modelu. Czlon III Oznaczenie parametrow technicznych. WS - widescreen 17" W - widescreen 15,4" LC - Combo DVD/CD-RW LM - DVD SuperMulti/DVD Dual Layer i - no coz... WiFi CB - Bluetooth Mam nadzieje, ze sie to komus przyda. Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) mozesz dorzucic jeszcze tlumaczenie tych oznaczen do kompletu: N- bez systemu WinXP, preinstalowany Linux X - XGA Ciekawi mnie jeszcze ta literka L Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez vitucky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) No to moze pomozesz... Bo ja nie moge znalezc modeli z tymi oznaczeniami wsrod notebookow Aspire i TravelMate. Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...