overclocker11 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 help...z 166fsb zwiekszylem na 190,temp 41stopni,a w stresie jakies 49-51.napiecia wszystkie standardowe ddram-2.6 agp-1.5 vcore-1.650 i tu wlasnie pomozcie,nie wiem jakie napiecia dac by podkrecic wiecej i bylo stabilnie.obojetnie jak kombinuje z napieciami,to w czasie jakiegos testu pojawia sie blue screen i blad cos tam "nv4sys.vxd" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 No podnoś stopniowo i sprawdzaj, na którym jest stabilnie (siakieś prajmy i pi). Do 1.80V to możesz bez problemu jechać (oczywiście mając dobre chłodzenie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Opisz konfiga. Może nie masz problemu z napięciami tylko z mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overclocker11 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 athlon xp(barton) 2600+ z 166 fsb na 190 co z 1917MHz dalo 2185. ram-3x256mb(400) geforce 5700 golden limited-prolink 256mb z 425/600@510/650 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 i wejdzie taki i nawet konfiga kompletnego nie poda , dzizus qr.. ja pi...... , grafike to ty mozesz miec nawet riva , jaka masz plyte glowna i zasilacz , jesli masz plyte z dual chanel to nie krec na 3 kostkach po 256 bo to moze byc wina tego ze cie sie cos kaszani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overclocker11 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 plyta to asus a7n8x deluxe nforce2 ultra400 zasilacz-modecom 550w timingi pamieci-7/4/4/2,5@7,3,3,2-na standarodwych i zmniejszonych tak samo mam brak stabilnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overclocker11 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ale ostatnio dziwnie zauwazylem ze temperatura chyba nie moze przekroczyc 51,52stopnie.-jak zmniejsze obroty wentyla z 3800 na 2100 to mi sie restartuje,wyskakuje blue screen podczas siedzenia chocby na gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 temp nie jest dostateczny odzwieciedleniem stanu proca szczegolnie jak sie ma nie rowny cooler nie starannnie zalozony or slaba pasta btw edycja postow obowiazuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 jego chyba nie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ale ostatnio dziwnie zauwazylem ze temperatura chyba nie moze przekroczyc 51,52stopnie.-jak zmniejsze obroty wentyla z 3800 na 2100 to mi sie restartuje,wyskakuje blue screen podczas siedzenia chocby na gg to dziwne bo ja mam napiecie 2.075 i jak sie bawilem w odlaczanie wentylatora cpu osigal 72 stopnie kiedy na nowo zalaczlame wnetyl i blue ss nie bylo :P na tym co w podpisie natomiast wszesnie mialem aero 7+ i w stersie bylo 63 sotpnie zero zwiech i blue ss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Nie .......no kurde ja nie mogę z tym kolesiem. Lepiej nie baw się w OC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogano Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 niech memtesta zapuści chociaż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...