Skocz do zawartości
overclocker11

Napiecia Dla Bartona 2600+

Rekomendowane odpowiedzi

help...z 166fsb zwiekszylem na 190,temp 41stopni,a w stresie jakies 49-51.napiecia wszystkie standardowe ddram-2.6 agp-1.5 vcore-1.650 i tu wlasnie pomozcie,nie wiem jakie napiecia dac by podkrecic wiecej i bylo stabilnie.obojetnie jak kombinuje z napieciami,to w czasie jakiegos testu pojawia sie blue screen i blad cos tam "nv4sys.vxd"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i wejdzie taki i nawet konfiga kompletnego nie poda , dzizus qr.. ja pi...... , grafike to ty mozesz miec nawet riva , jaka masz plyte glowna i zasilacz , jesli masz plyte z dual chanel to nie krec na 3 kostkach po 256 bo to moze byc wina tego ze cie sie cos kaszani

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ostatnio dziwnie zauwazylem ze temperatura chyba nie moze przekroczyc 51,52stopnie.-jak zmniejsze obroty wentyla z 3800 na 2100 to mi sie restartuje,wyskakuje blue screen podczas siedzenia chocby na gg

to dziwne bo ja mam napiecie 2.075 i jak sie bawilem w odlaczanie wentylatora cpu osigal 72 stopnie kiedy na nowo zalaczlame wnetyl i blue ss nie bylo :P na tym co w podpisie

natomiast wszesnie mialem aero 7+ i w stersie bylo 63 sotpnie zero zwiech i blue ss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...