Yareku Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Cześć. Mam procka athlon64 3200 (939) na płycie abit av8. Mam 2x512MB Twinmos cl 2,5 na kościach mtec. (chodzi w dual) Chciałbym dokupić sobie jeszcze 2x512 Twinmossa. Jednak słyszałem, że na athlon64 nie działa zestawienie 4x w dualu. Czy to prawda? Może są jakieś problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 problemow nie ma , tylko ze procek przy obsadzonych wszystkich bankach pamieci pamiec ustawia na 333MHz i 2T , wiec nie zbyt wydajnie , ale jesli nie masz kupionego procka a chcesz miec tyle ramu to poczekaj na E0 , nowa rewizje cpu na 939 ktore maja po woli zastepowac winczestery , owe E0 ma juz ten problem rozwiazany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaShi Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 hm, jakas godzine temu testowalem 4x512 na 9npa+, pamiec chodzila na 166 ale bez problemu moglem ja recznie ustawic na 200mhz. programy diagnostyczne pokazywaly ze chodzi na 200 wiec chyba wszystko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 2T czy 1T ?? bo to wielka roznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaShi Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 2T, na 1T nie sprawdzalem bo nie mialem juz czasu, musialem pamiatki oddac. ale w poniedzialek pozycze znowu 2x512 i potestuje na maxa. chyba ze juz nie bede mial plyty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yareku Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A co to jest te 2T? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 kupują procka , jak sprawdzić czy jest E0 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 po serii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 a jaka ma być seria żeby było E0 ??? :) i kiedy te procki pojawią sie w sprzedaży np. w pcprojekt albo apollo ?? oem/ box ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 chlopie jest topic o Venice wiec tam poczytaj sobie i pytaj sie , skad mamy wiedziec jaka bedzie seria tego procka skoro go jeszcze na rynku nie ma , czy ty wogule myslisz czy nie bardzo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yareku Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Mało się o tym mówiło i przeoczyłem ten problem z dualem. Dla mnie to kpina aby procesor miał coś do poprawiania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 dla ciebie kpina ale taka jest prawda , jesli nie wiesz na jakiej zasadzie dziala dual ddr w athlonach 64 bit to po co sie wogule oddzywasz , wychodzi nowy procek z poprawnym dzialaniem duala przy duzej ilosci ramu a ty pieprzysz ze to kipna , LOLem jestes i tyle :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...