qbaneoplus Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) kupiłem sobie 2 dni temu ARCTIC COOLING VGA Silencer rev. 3.0 no i zeby go załozyć czeba zdjąć radiator z wiatraczkem ktory jest na GPu no ale tu jest problem odchaczyłem te 2 plastikowe gwuzdki ale radiator nadal holernie mocno czyma no i nie wiem czy go mam mocno pociągnąć czy co bo boje sie zeby coś nie zepsuć bo karta juz po gwarancji z gory dzieki za pomoc ps moja karta to geforce 3 titanium 200 Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez qbaneoplus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szala Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Widocznie masz tasme termoprzewodzaca albo klej termoprzewodzacy... chyba nic sie nie stanie rdzen GF 3 jest w obudowie wiec mysle ze nawet jak bardziej pociagniesz to nic sie nie stanie .... ale wszystko robisz na swoja odpowiedzialnosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makatiel Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ale wszystko robisz na swoja odpowiedzialnosc :D Dobrze powiedziane, jednak ja proponuje 3 karty telefoniczne Dwie wsadzasz pod kawalek radiatora, 3 powoli wpychasz pomiedzy te dwie - dodatkowo ogrzewasz radiator suszarka. Nie ma bata - nawet najsilniejszy klej pusci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...