MaZielony Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 czy ktos moze mi powiedziec co ja mam zrobic zeby ta opcja zaczela dzialac????zainstalowalem drivery z plyty(Gigabyte K8nf-9) i nic????co trzeba poprzestawiac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Włączyć w Biosie a tak na przyszłość SZUKAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 to zapodaj linka bo ja szukalem ale jak widac malo skutecznie!!!co mam wlaczyc w biosie????czy to sie nazywa inaczej SMART FAN???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Smart fan to dobieranie prekości wentylatorów w zależnosci od temperatury, to również w biosie nazywa sie cool 'n quiet ^_^ musisz ustawić na ON i zakres zmiany mnoznika Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Siuwar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 nie mam takiej opcji w biosie!!!nawet po magicznym ctrl+F1!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 c&q jest dostepne tylko przy NIE o/c sprzecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 czy ktos moze mi powiedziec co ja mam zrobic zeby ta opcja zaczela dzialac????zainstalowalem drivery z plyty(Gigabyte K8nf-9) i nic????co trzeba poprzestawiac?? 1364801[/snapback] panel sterowania => opcje zasilania => schematy zasilania = minimalne zarzadzanie energia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...