smk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) zegarek z hdd! witam tweak'owiczów to znowu ja, smk. :D Z modu hdd zrobiłem sobie zegarek z budzikiem! fotki nic specjalnego ale budzi i podaje czas! pozdrowienia Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez smk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 pierwsze wrazenie:LOL drugie weażenie:fajne trzecie wrażenie:jak on to zrobił?;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 fajnie hoć jedna pozytywna opinia. w moim ostatnim poście o modzie mojego kompa tylko pisali że lipa i bubel (może mieli racje). ale dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 niewidac fotek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 u mnie pierwsze wrazenie : gdzie sa fotki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ja tam fotki widze! nie wiem co jest ale tak się dziwnie dzieje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Fajnie, ale daj inny kolor wskazówek bo ich słabo widać. A tak poza tym w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Fajnie, ale daj inny kolor wskazówek bo ich słabo widać. A tak poza tym w porządku. 1364908[/snapback] nalepie pomarańczową taśme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 cza było dorzucic zdjecie jak toto siem prezentuje w miejscu w którym stoi... to jest zdaje sie na szafce jakiejs... zawsze to lepiej widziec hdd@clock niz cd@clock... bo tego juz troche było :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łasta Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 NIc nie widac, zrob lepsze foty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ja już widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 zegar jak zegar :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ja widze fotki an ktorych nic nie widac :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ja widze fotki an ktorych nic nie widac :lol: :lol: 1365592[/snapback] dokladnie, mozna sie tylko domyslac ... te fotki powinny byc z wiekszej odleglosci, zeby bylo widac calosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 poprwione nowe fotki dodane. co o tym myślicie? a z boku dysku jest włącznik diody. działa na zasilacz lub na płaską baterie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 no teraz przynajmniej cos widac, mi sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 dzięki! :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 gdzie sie podziały foty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Daj fotki tu, ( http://www.imageshack.us./ )bo też chcę zobaczyć Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...