djtomas Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Witam! Potrzebuję jakąś obudowę Big Tower na mojego kompa wraz z WC :) Jako że wy jesteście w temacie to napewno zaproponujecie mi coś: - do 200zł - stabilnego (żadnych drgań itp.) - szerokość budy minimum 19cm, im więcej tym lepiej :) - okno nie koniecznie - mile widziany wentyl na bocznej ściance :), albo przynajmniej miejsce na niego ;) Sam szukałem i nic ciekawego nie znalazłem... mmm... może szukać nie umiem :mur: POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Jesli chodzi o nowe to mysle ze raczej nie znajdziesz(jesli jestes cierpliwy i mozesz dozbierac 81pln to łykaj chiefa : klik - bez zasiłki 281) ,jesli jednak nie to pozostaje allegro albo komisy o np. klik lub klik . Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...