Jeditte Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Najcudowniejszy człowiek na świecie nie żyje będzie nam go brakowało. Niech spoczywa w pokoju.......... ['] ['] ['] ['] Na zawsze pozostanie w naszych sercach :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ja też jak jeden z poprzedników proponuje na minutę ciszy zamknąć serwis... ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 odszedł ale nadal bedzie z nami :( [']['][']['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 okropnie przykro...az mi łzy polecialy.. :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ['] ['] "Jestem zadowolony i wy też bądźcie" ['] ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 słysze wszędzie dzwony koscielne, to jest niemozliwe :(:(:( Kto będzie po Nim?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Odszedł największy człowiek na tym świecie - Jan Paweł II [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ja też jak jeden z poprzedników proponuje na minutę ciszy zamknąć serwis... ;( 1364981[/snapback] ['] ['] wspieraj nas z Nieba i Prosze pamietaj o Polsce :( ja chcialbym zeby tweak zmienil kolor glownej strony na czarny... :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Kocham Cię [*] ;-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 R.i.P [*] [*] [*] Odszedl najwiekszy z Polakow. A nasi rodacy traca ostatni ceniony w swiecie autorytet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [^] jedeny z kaplanow ktorego szanuje, jestem agnostykiem ale tez jestem smutny dlatego ze papiez nie byl tylko glowa kosciola katolickiego ale takze wzorem do nasladowania i dobrym czlowiekiem [^] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Odszedł Największy z Polaków Dziękuje Bogu ze żyłem w czasach gdy to on był Papieżem Wieczne odpoczywanie racz mu dac panie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Nie wiem co powiedziec Nie dawno dopiero właczyłem TV i patrze a tam... Az nie moglem oddychac... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) i dobrze, że się skończyła ta męka tego człowieka, minie smutek, Papież na zawsze pozostanie w naszych sercach, ale my musimy być zadowoleni, więc bądźmy... a świeczki nie postawie przez interenet, zrobię to jutro w kościele <_< Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 a świeczki nie postawie przez interenet, zrobię to jutro w kościele <_< 1365026[/snapback] Ja również :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 moze zamiast swieczek niech kazdy pomysli troche nad soba gdyby kazdy w 1% codzien dawal z siebie tyle dobra co On to wszystkim zylo by sie lepiej a czynienie dobra to nie kwestia religii smutek chyba tu jest nie na miejscu.... na 100% On jest teraz w lepszym świecie - to chyba tylko powod do radosci zyjmy na tyle dobrze aby tez tam kiedys sie dostac to tyle ode mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ;-( [przemilczę :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*][*][*] :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [ * ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Prośba do moderatorów/adminów o zmianę koloru strony głównej tweaka i forum na czarny/szary na znak żałoby [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Odszedł Wielki Człowiek dla wielu jednak, żyć nadal bedzie w ich sercach :( :( :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ['] :cry: po raz pierwszy od naprawde dlugiego czasu lza mi sie zakrecila. odszedl. pozostalo uczucie pustki. ale zapamietam Go jako czlowieka ktory wszedzie szerzyl dobro i wiare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 :idea: :mad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*] :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Największy Polak w dziejach Narodu :sad: [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...