laza_lukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 :(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 jestem ateistą i w tym momęcie czuje...żal jakim jesteśmy głupim narodem! ech szkoda słów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Brakuje mi słów jak myślę co się dzisiaj stało. Popłakałem się gdy usłyszałem że odszedł od nas papież, chyba wszyscy płakali w tym momencie... Odszedł od nas ktoś kogo nie da się opisać jednym zdaniem. Papież był niezwykle skromny, a był ponad wszystkimi ludźmi, był największym autorytetem na naszej planecie. Co najważniejsze, szanowali i podziwali go nie tylko katolicy, ale też ludzie innej wiary i również ateiści. Bo papież był nie tylko głową kościoła katlickiego, papież był największym autorytetem i przyjacielem każdego człowieka na ziemi. Dokonania papieża są gigantyczne, papież odmienił oblicze ziemi. Nawet sobie niezdajemy sprawy jak wiele dokonał ten niezykle dobry, pogodny, wesoły i skromny Polak. Każdy musi kiedyś odejść, śmierć jest wpisana w nasze ludzkie życie i musimy się z tym pogodzić. Ale w tym przypadku nie da się pogodzić z faktem że papież nieżyje. Jedyne co mnie pociesza, to fakt że papież już się nie męczy, jest teraz w spokojnym miejscu, przy panu Bogu, dla którego się poświęcił w 100% i wykonał idealnie misję którą od niego dostał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregosnl Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 bardzo wspanialy czlowiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitq Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 [`] pozostala pustka.... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Człowiek rodzi sie by umrzeć ;[ ['] <'> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Właśnie wróciłem z kościoła, nie mogłem nie pójść... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 To byl wielki czlowiek i autorytet nie tylko dla katolikow. Jednak mial swoj wiek i byl chory i mozna bylo zrobic. Jedynie modlic sie o spokojna smierc dla niego. I chyba byla spokojna z najblizszymi wsrod tych ktorych lubil, byl z nimi, a takze z mlodzierza. Nawet polskie portal ze wzgledu na smierc zrobily sie na szaro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ['] Jan paweł II odszedł do Ojca ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooH Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Nie tylko żył ale i umarł pięknie. Pokój jego duszy... [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek.p Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 :( odszedł :(:(:( ale w naszych sercach pozostanie na zawsze.. [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 odszedł ale czy musiał tak wcześnie......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Jestes moim Ojcem, choc nie czułem dotyku Twej dloni jestes w moim sercu,-i w zycia pogoni jestes gwiazda ktora, mroczna noc rozswietla jestes mym aniolem-prowadz mnie do sedna Tys szedl ze mna zawsze trunda droga zycia Tys je zmienil dla mnie -dales mi sens bycia Dzis idziedz do Boga,opuszczasz swa Ziemie dales ludziom slonce Badz szczesliwy w Niebie Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziulek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 [']['][']['] AMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Umarł papież Jan Paweł II Karol Wojtyła(1920-2005) Najwspanialszy Polak i największy Autorytet moralny na Świecie [*] cały świat ogarnoł smutek... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Daj nam siłę Boże Abyśmy wykonywali polecenia Jana Pawła II Naszego Rodaka Naszego Duszpasterza Naszego Papieża Polaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łasta Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Jan Paweł II najwiekszy z polaków najwiekszy z wszystkich ludzi amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Już się z tym pogodziłem. A wy? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Pokój jego duszy † Drugi taki już chyba nigdy nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) spoczywaj w spokoju ['] ]: Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Tasslehoff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Już się z tym pogodziłem. A wy? :( 1365501[/snapback] Trudno mi się z tym pogodzić. To był wspaniały człowiek. ['] :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Odszedł Wspaniały Człowiek. Panie Świeć nad Jego Duszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Wielki człowiek o którym nigdy nie zapomnę... Życie jest okrutne... zabrało nam najlepszego pasterza w historii! [`] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 † Spoczywaj w pokoju! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Bardzo mi przykro :( , chciałem ale nie mogłęm uronić łzy. Niewiem czemu. Wspaniały człowiek z Niego był. Mnie już strasznie martwiło jak próbował ze Swojego okna coś powiedzień i poprostu nie dawał rady i symbolicznie walnął machnął ręką w swoją ?mównice?(tam gdzie ma napisany tekst). TO było bardzo przykre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ['] ['] ['] † ['] ['] ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ††††† Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ja juz sie z tym pogodzilem, a wy? w zasadzie ja tez. to trwalo pare dni wiec bylismy do tego przygotowywani stopniowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...