Boxster Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Smutek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zawsze zostanie w mojej pamięci, Polak który kochał świat jak siebie samego do końca zachował sie jak bohater ['] http://www.daminet.pl/~reklama/AbbaPat.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzik Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 nasuwa się smutna refleksja - jak długo Polacy beda pamietać o tym,by wcielac nauki papieża w życie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 własnie jak długo..?.. chciałbym aby ludzie nie zapominieli o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ma ktoś z Was jakąś większą wersję tego zdjęcia: http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Papi...awel_661417.jpg ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 A teraz aktualnie jest pogrzeb na wszystkich polskich kanałach transmitowany. Myślę że dużo z was ogląda. Ja własnie zmykam oglądać. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ON byl tam obecny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 [`] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 widzial ktos to jak wybuchly zamieszki kiedy prowadzil msze?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 widzial ktos to jak wybuchly zamieszki kiedy prowadzil msze?... 1375697[/snapback] :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 [*] No Polski rząd znów sie wygłupił i osmieszył... Jak mogli ie złożyć hołdu Papieżowi gdy było wsytawione Jego ciało?!? Przedstawiciele innych panswt zdąrzyli to zrobić jednak rząd Polski nie. Gdy to usłyszałem bardzo sie zdenerwowałem...czyste nieporozumienie. Doskonale podsumował ich jeden z gości TVN24, mowiac ze nasi panowie politycy są opóźnieni...wiadomo w czym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 gdyby (:)) ktos z TWEAKa byl TAM przypadkiem lub zna osobe co by byla TAM i przypadkiem ma jakies zdjecia (cyfrowe-bo to zaczyna byc juz standardem) to bardzo bym prosil o podzielenie sie...bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Jak ktoś ma jakieś ciekawe zdjącia papieża - hires - to mam prośbę o udostępnienie. Chętnie coś wybiorę i oprawie sobie w ramke. Pewnie znajdzie się wielu chętnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Moja znajoma byla tam, jak wroci to powiem czy beda zdjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) gdyby (:)) ktos z TWEAKa byl TAM przypadkiem lub zna osobe co by byla TAM i przypadkiem ma jakies zdjecia (cyfrowe-bo to zaczyna byc juz standardem) to bardzo bym prosil o podzielenie sie...bardzo 1375862[/snapback] Akurat jest pewna osoba z Tweaka "FumFel_20" rozmawialem z nim dzisiaj to mowil ze na kamerze ma nagranego Papieża bo byl w Bazylice Św. Piotra. Ale jeszcze jest we Włoszech także jak przyjedzie to mu powiem o tym. Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez baca_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Pater noster, qui es in caelis: sanctificetur nomen tuum; adveniat regnum tuum; fiat voluntas tua, sicut in caelo et in terra. Panem notrum cotidianum da nobis hodie; et dimitte nobis debita nostra, sicut et nos dimittimus debitoribus nostris; et ne nos inducas in tentetionem; sed libera nos a malo. Amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Wbijcie sobie raz, a dobrze do główki że papież piszę się przez ż. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Papież przez "rz" to już jest lekki HARDCORE... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Czy ktoś nie wie (nie mógłby podać linka) skąd mógłbym ściągnąć zdjęcię papieża z gołębiem ze strony głównej tweak.pl ? Chodzi o zdjęcie po lewej stronie (z gołębiem :) ) Szukam i szukam i nie potrafie znaleść...... Byłbym wdzięczny bo to zdjęcie jest........ cudowne (tylko takie określenie przychodzi mi do głowy) Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Lipny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Skąd mogę ściągnąc Filmiki o Janie Pawle II które były puszczane w TVN24 ? 1376839[/snapback] na pewnej polskiej stronie z torrentami mozna sciagnac wiele filmow o papiazu z tvn24 i kilka dokumentalnych, sproboj sam poszukac na google, maly tip to ze serwis jest najwiekszy w Polsce. Adresu nie podam bo jeszcze dostane bana za niego :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jakby się dobrze zagłębić to możnaby więcej takich 13 uświadczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Wiem że troche spóźnione . Uczcijmy jego dejście minutą ciszy ............[*] Jan Paweł II był dla mnie Wielkim Człowiekiem chyba jako jedyny potrafił powstrzymać zło które szerzy sie teraz na świecie . Zapobiegał wojnom , był prawdziwym Papieżem . Niewiem jak to teraz bedzie ale dla mnie zawsze bedzie Największym Ojcem Świętym w Histori ;(((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 i co z tymi fotkami? ma ktos? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Pozwole sobie na drobny komentarz dla milosnikow teorii, ze smierc Papieza odmienila caly narod: "W OStrowcu Świętokrzyskim płonęły klubowe szaliki, w Katowicach zaatakowani zostali kibice Polonii Warszawa, chuligani Cracovii bili się z policją na ulicach Krakowa - takie obrazki towarzyszyły ostatniej ligowej kolejce." (cytat za dzisiejszym Metrem) Zdazyli Go pochowac i sie skonczylo swieto narodowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Taka bywa wiara polakow, w wiekszosci na pokaz (nie napisalem wszystkich, tylko wiekszosci :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Taka bywa wiara polakow, w wiekszosci na pokaz (nie napisalem wszystkich, tylko wiekszosci :P) 1384819[/snapback] Dokładnie i dlatego nie chodzę do kościoła :lol: Nie będę robił niczego na pokaz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...