costi Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mimo ze nie jestem osoba religijna i nie lubie kleru do Papieza zawsze mialem wielki szacunek - za to ze nie tylko mowil, ale tez czynil. Drugiego takiego Czlowieka juz nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Będzie żył dopóki my będziemy o nim pamiętac , Największy Polak , Europejczyk , Współczesny Człowiek ... --- Śpieszmy się kochać ludzi ... tak szybko odchodzą --- ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*] Jan Paweł II - WSPANIAŁY CZŁOWIEK - Będzie na zawsze w moim sercu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 moge tylko zrobic to : [`] czuje sie jakos tak - nijak :( mowil zeby sie cieszyc a ja jakis pusty jestem, bez emocji w kazdym razie tam bedzie Mu lepiej niz tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Musimy być mocni mocą miłości,która jest potężniejsza niż śmierć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Trzeba przyznac Ze Ojciec Świety Potrafil zyc i potrafil umrzec :sad: Niech spoczywa w pokoju :sad: [*] [*] [*] A świeczke to trzeba postawic naprawde a nie przez internet <_< W kosciele nie byłem z poł roku jak nie wiecej ;) Ale jutro będe na pewno (Chociaz zaluje ze z takiego akurat powodu) == Bez niego nie bedzie tak samo :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Pierwszy raz tak zareagowałem na śmierć człowieka- zacząłem się cały trząść. Teraz tylko pustka. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 moge tylko zrobic to : [`] czuje sie jakos tak - nijak :( mowil zeby sie cieszyc a ja jakis pusty jestem, bez emocji w kazdym razie tam bedzie Mu lepiej niz tu 1365059[/snapback] mam dokladnie to samo ale tez nie wiem czemu tutaj o tym pisze czemu w ogole powstal temat taki na oslej laczce, czemu bladze teraz po necie i szukam stron o Janie Pawle II, o tym zeby zal wyrazic, ktorego i tak nie sposob wyrazic. zapamiętam na zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzegorzBoss13 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Niech spoczywa w pokoju [*] :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ['] Tego smutku nie da się opisać... ale wiem że teraz jest szczęśliwy przy boku Chrystusa... świece zapale jutro w Kościele... "Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj Mu świeci" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) nawet na tak znanym forum wspominaja naszego rodaka jako wspanialego czlowieka LINK Chwała im za to ! Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Jest teraz w lepszym miejscu... A po Nim pozostała tylko pustka... ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ['] :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ehh ;((((:(((:((( [*] [*] [*] miałem mam i zawsze będę miał wielki szacunek dla Tego człowika bo jednak to nie był Zwykły człowiek jak niektórzy sądzą tylko cos dużo więcej .... Jak zaczołem oglądać TV i wiadomości na necie aż sie popłakałem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 nawet na tak znanym forum wspominaja naszego rodaka jako wspanialego czlowieka 1365074[/snapback] Radze tez przeczytac to konkretnie pisza ci ludzie . Swiat dzisiaj w momencie smierci Jana Pawla II, sie zatrzymal . Wiec pomyslcie o sobie, o zyciu, o was, o tym po co jestes na tym swiecie . Nie musisz byc katolikiem, zeby to zrobic . Ale uszanuj to, ze tego czlowieka szanuja miliony ludzi, w kazdym zakatku swiata . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 chodz umarl i tak bedzie z nami ["] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Cooli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T.pL Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 R.I.P :-((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*][*][*][*][*][*][*][*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [`] ... słowami żalu nie potrafię wyrazić ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Tak strasznie mi przykro, tak bardzo boli mnie ta śmierć, a jednocześnie duszę moją ogarnia uspokojenie , że Ten wspaniały człowiek, mentor, zazna wreszcie najwyższego pocieszenia w Królestwie Pana... Spoczywaj w spokoju Ojcze Święty... Pomódlmy się wszyscy, tak jak każdy potrafi najlepiej. Oddajmy chołd i cześć naszemu Ojcu. Choć przez chwilę, choć przez moment. Ci wierzący i ci , dla których wiara katolicka była obca. ON myślał o nas zawsze. Nie zawiedźmy Go, bo tego od nas oczekuje. Ojcze Święty zawsze będziesz w moim sercu... Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Hanu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Poprostu brak słów :cry: ['] Wielki Człowiek, Wielki Polak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 “The world is changed. I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air. Much that once was is lost ..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Dziekujemy za wyglad [*] ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 smutek chyba tu jest nie na miejscu.... na 100% On jest teraz w lepszym świecie - to chyba tylko powod do radosci AMEN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Thx za zmianę koloru forum... Dziś lub jutro idę do kościoła zapałić świeczkę, aktualnie 1 się pali w oknie. Reast in Peace.... :cry: :cry: He was a symbol of the whole humanity not just a symbol of a certain religion. Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Lisek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Święty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 poprostu ................ :(:(:( Największy polak w dziejach narodu ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...