Nyny Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Witam, ostatniego czasu komp zalicza mi zwisy co jakis czas, dzieje sie to zaraz po wlaczeniu kompa (winda Xp jeszcze sie dobrze nie zaladuje), w grach, i w ogole.JAk myslicie czego to moze byc wina. Temperaturki w porzadku nic nie podkrecane .Stawiam tutaj na nieszczesliwego codegena 300W albo na pamiatki (chodza na cl2). Podam wam jeszzce napiecia odczytane z biosu ocencie je: +5V sb - +4.940 Volt +12V - + 12.160 Volt +5V - +4.700 Volt +3.3V - +3.240 Volt VcoreA - +1.720 - 1.740 Volt Help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A jakie masz marki pamiątki??? Jeżeli no name to możliwe że cl2 to dla nich za dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 a te pamiątki sa standardowo na cl2,5 i Ty przełączyłeś na cl2? To wiadomo dlaczego są zwisy ehh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 no dobra przestawie pamiatki na cl2.5 i zobaczymy mam jeszcze pytanko czy duza roznica w wydajnosci jest miedzy cl2 i cl2.5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 moze plyta (kondesatory) sie wali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 no dobra przestawie pamiatki na cl2.5 i zobaczymy mam jeszcze pytanko czy duza roznica w wydajnosci jest miedzy cl2 i cl2.5? roznica jest widoczna z jakies 100-200 punktow w 3dmarku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...