muciek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Kupiłem (sprezentowano mi :D), ale chetnie sie dowiem co bede miał w kompie :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46997750 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Żuk z przerobionymi zbiornikami i króćcami, żuka miałem. Fiacior jest lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 To ja się podpinam pod temat. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - od czego to? Wymiary jak ładzianka, ale tylko 4cm grubości. No i "jednokierunkowa". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Niewątpliwie polska produkcja. Szukaj raczej wśród polskich marek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Żuczek powiadasz, chmmm... tak czy siak, mi sie podoba, tym bardziej, ze ja dostałem :P Fiaciora miałem brac, ale po topicu Mechl!na i tym czyms, sluzowato/szlamowato/maziowatym mi sie odechciało :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) MeGaMuCieK-> w tej też coś takiego może siedzieć- spytaj sprzedawcę jak ją czyścił. NAZIR -> nie myślałeś, żeby przerobić ją na dwu lub trójpassówkę? Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Gdybym wiedzia łże poprzedni własciciel nie musiał rozlutowac tej twojej, to bym ci jeszcze bardziej odradzał. Ze swoim żukiem miałem niezłe perypetie, a najwięcej syfu pozostawało właśnie w zbiornikach. Tylko uwazaj prostując finy bo łatwo niestety wtedy rozszczelnić nagrzewę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Mail poszedł do sprzedawcy jak ją czyscił itd. pozyjemy, zobaczymy... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furgon Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Tylko uwazaj prostując finy bo łatwo niestety wtedy rozszczelnić nagrzewę. 1365874[/snapback] No nie sadze, chyba ze bedziesz mlotkiem prostowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Moja od żuka kiedyś wyglądała tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 hehe wyglada jak ze złota :P lamele chyba sa (w tym przypadku) mosiężne, tak wynika z kolorku, heh, gość od tej nagrzewniczki tez jest na tweaku witam, co do marki to ciekaw jestem czy na tweaku zgadna... ;> napisze na paczce co to;] czyszczenie to standard: kwasy + wielokrotne plukanie + moje tajne znachorskie metody ;] pozdrawiam kedzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 No nie sadze, chyba ze bedziesz mlotkiem prostowal :) 1365927[/snapback] Sorry koleś , ale sam się młotkiem naprostuj. Wystarczy trochę więcej siły i możesz za bardzo wygiąć kanał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 NAZIR -> nie myślałeś, żeby przerobić ją na dwu lub trójpassówkę? No to się rozumie samo przez się, że mam wobec niej niecne plany :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 To i ja się podłączę pod ten temat. Od kiedy wszedłem w jej posiadanie zastanawiało mnie z jakiej bryki jest ta chłodniczka: Wiem juz że nie jest z rekorda, wymiary 18cm x 24cm, gdzieś juz podobna widziałem na jakims forum ale nijak nie mogę znaleźć gdzie. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Ladna ta nagrzewniczka Donulunq :D Jakis wiekszy brat kaddeta, ale z czego konkretnie to nie wiem. Moja pierwsza mysl to byla - rekord, ale skor mowisz, ze nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Bez wątpienia jakiś opel :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Opel to raczej napewno, ma z tyłu wytłoczony napis Harrison: Tylko jaki model opla? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zeby nie zakladac nowego, to spytam w tym topicu. Co to za nagrzewnica? Jest napisane: "odpowiednik BIE 2". Musze przyznac, ze wyglada super. Ale z czego to sie wzielo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 to nie jest ten fiat mechlina czasem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 to nie jest ten fiat mechlina czasem? 1376695[/snapback] To na 100% jest ta mechlina, tylko co robi na tamtej aukcji :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mam dokładnie te same podejżenia :-P Ale trzeba przyznać,że robi wrażenie ten poldek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) To i ja sie zapytam fachowcow od czego to : http://www.republika.pl/trovao/nagrzewnica2.jpg http://www.republika.pl/trovao/nagrzewnica4.jpg :D edit: linki stracily waznosc wrzucilem na serv , moze ktos sie jeszcze wypowie co to ... Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez Trovao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 To i ja sie zapytam fachowcow od czego to : 1377515[/snapback] chyba taurus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 mam prawie ze identyczna i podobno jest z jakiegos japonca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 No to kolejna zgadywanka. Ma ktoś jakąkolwiek koncepcję od czego to "monstrum" może być? :D (napisy wytłoczone na zbiorniczkach sugerowały by krążownik, ale jakoś nie przekonuje mnie to :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Hmm...dziwne bydle. Raczej nie z Europy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Nie bydle bo widziałem fotke na tle łady i ona jest naprawde kompaktowa... I wygląda na niezłe cacko.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Sugerujesz, że Benito nie zna orientacyjnej wielkości pudełka zapałek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 [ot] @Logan Kiedyś juz w twoim sigu widzialem ze jestes wiernym fanem marki Viceroy :) czy moze przypadkiem wygrales juz tą zapalniczke za 3 sreberka? Jaka jest? Czy to żarowa? Ile szła? i czy przychodza jakieś [ciach!]a oprócz tego do domu [/ot] PS. Skąd mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> takie nagrzewniczki? Czy jakis miejscowy mechanik ma takie coś na sprzedaż z uzywanych aut? Co trzeba uwzględnic kupujac taka nagrzewnice u mechanika a co mozna pominąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 PS. Skąd mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> takie nagrzewniczki? Czy jakis miejscowy mechanik ma takie coś na sprzedaż z uzywanych aut? Co trzeba uwzględnic kupujac taka nagrzewnice u mechanika a co mozna pominąć? 1472095[/snapback] idź na szrot, do wyboru do koloru ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...