Skocz do zawartości
muciek

Od Czego To Nagrzewniczka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybym wiedzia łże poprzedni własciciel nie musiał rozlutowac tej twojej, to bym ci jeszcze bardziej odradzał. Ze swoim żukiem miałem niezłe perypetie, a najwięcej syfu pozostawało właśnie w zbiornikach. Tylko uwazaj prostując finy bo łatwo niestety wtedy rozszczelnić nagrzewę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe wyglada jak ze złota :P

lamele chyba sa (w tym przypadku) mosiężne, tak wynika z kolorku,

heh, gość od tej nagrzewniczki tez jest na tweaku

witam,

co do marki to ciekaw jestem czy na tweaku zgadna... ;>

napisze na paczce co to;]

czyszczenie to standard: kwasy + wielokrotne plukanie + moje tajne znachorskie metody

;]

pozdrawiam

kedzil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja się podłączę pod ten temat. Od kiedy wszedłem w jej posiadanie zastanawiało mnie z jakiej bryki jest ta chłodniczka:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Wiem juz że nie jest z rekorda, wymiary 18cm x 24cm, gdzieś juz podobna widziałem na jakims forum ale nijak nie mogę znaleźć gdzie. :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja sie zapytam fachowcow od czego to : http://www.republika.pl/trovao/nagrzewnica2.jpg

http://www.republika.pl/trovao/nagrzewnica4.jpg

:D

edit: linki stracily waznosc wrzucilem na serv , moze ktos sie jeszcze wypowie co to ...

Edytowane przez Trovao

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to kolejna zgadywanka.

Ma ktoś jakąkolwiek koncepcję od czego to "monstrum" może być? :D

(napisy wytłoczone na zbiorniczkach sugerowały by krążownik, ale jakoś nie przekonuje mnie to :wink: )

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ot]

@Logan

Kiedyś juz w twoim sigu widzialem ze jestes wiernym fanem marki Viceroy :) czy moze przypadkiem wygrales juz tą zapalniczke za 3 sreberka? Jaka jest? Czy to żarowa? Ile szła? i czy przychodza jakieś [ciach!]a oprócz tego do domu

[/ot]

PS. Skąd mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> takie nagrzewniczki? Czy jakis miejscowy mechanik ma takie coś na sprzedaż z uzywanych aut? Co trzeba uwzględnic kupujac taka nagrzewnice u mechanika a co mozna pominąć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. Skąd mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> takie nagrzewniczki? Czy jakis miejscowy mechanik ma takie coś na sprzedaż z uzywanych aut? Co trzeba uwzględnic kupujac taka nagrzewnice u mechanika a co mozna pominąć?

1472095[/snapback]

idź na szrot, do wyboru do koloru ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi