Lol??? Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Nie wiem jaka wybrac płyte główna do 350zl. Mam procesor Intel Pentium 4A, 2400 MHz karte graficzna radeona 9600 . I powiedzcie mi bo tylko troche sie znam na komputerach czy powinienem wypisywac co mam? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Kup jakaś pod soctek A PCI express i ddr2... HAHHAHA SZUKAJ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lol??? Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Tylko to ma być maks 350zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Kup jakaś pod soctek A PCI express i ddr2... HAHHAHA SZUKAJ!!! 1365075[/snapback] Socket A pod P4? EDIT: Heh, teraz zjazylem :P Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez picus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...