gaz Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Niewiem czy to nowosc ale dzisiaj widzialem zasilacze 300W Modecoma z temperaturowa regulacja obrotow. (90zl) Sprzedawca zachwalal ze jesli masz temp ponizej 30stopni to wiatraka wogole nie slychac. Dopiero >35 stopni przelacza sie w tryb glosniejszy. Mieliscie juz do czynienia z takim modelem? Jak wam pracuje i 3ma napiecia? Polecacie zakup? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Niewiem czy to nowosc ale dzisiaj widzialem zasilacze 300W Modecoma z temperaturowa regulacja obrotow. (90zl) Sprzedawca zachwalal ze jesli masz temp ponizej 30stopni to wiatraka wogole nie slychac. Dopiero >35 stopni przelacza sie w tryb glosniejszy. Mieliscie juz do czynienia z takim modelem? Jak wam pracuje i 3ma napiecia? Polecacie zakup? modecom nie ma swoich zasilaczy... montuje w tanszych feele 300W, ktora sa nawet nawet... w lepszych modelach obudow sa juz huntkeye 300 i 350W... obydwa maja regulacje obrotow (same tym zarzadzaja poprzez czujnik termiczny), napiecia bardzo ladne, ten drugi troche cichszy niz 300W... ale drozszy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 czyli model ktory widzialem to prawdopodobnie HuntKey 300W? czy mozna zmnieniac parametry tego czujnika termicznego? czy cena 90zl jest ok? pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 czyli model ktory widzialem to prawdopodobnie HuntKey 300W? czy mozna zmnieniac parametry tego czujnika termicznego? czy cena 90zl jest ok? pozdr. niestety nie mozna... cena jest ok, normalnie ok 110 zł, ale wersja 300W jest troche halasliwa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ja miałem Feel'a 250W, i mam o nim jak najgorsze zdanie. Wogóle napięć nie 3mał i wył jak odrzutowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ja miałem Feel'a 250W, i mam o nim jak najgorsze zdanie. Wogóle napięć nie 3mał i wył jak odrzutowiec. feelow 250 juz nie montuje MC ale rzeczywiscie do cichych nie nalezal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...