Skocz do zawartości
julas

Lego Star Wars

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez tam sie nie wlatuje (to nie Episode VI ;>) - musisz zniszczyc takie fioletowe [ciach!]ly. Niszczysz je "zbierajac" fioletowe kulki, ktore sie pozniej ciagna na ogonie (jest odpowiedni przycisk do strzelania nimi, ale gralem na padzie, wiec ci nie powiem jaki). I tak samo z "wejsciem" do Death Star postepujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem :cry: Mam zintegrowaną kartę graficzną Intel® 82810E Graphics Controller (Microsoft Corporation). Pamięć RAM kart to 32,00 MB. Moja aktualna rozdzielczość to 1024 x 768 x 75 Hz. Chciałbym uruchomić LEGO STAR WARS I: The Video Game, ale pisze mi, że moja karta nie obsługuje Pixel Shader v1.1. Słyszałem, że jest takie coś jak 3D-Analyze. Czy mógłby mi ktoś dać screena jakie opcje mam zaznaczyć, bo nie wiem.

Z góry dzięki za screena i za odpowiedź.

Zapomniałem dodać. Moja wersja 3D-Analyze to 2.36b.

Edytowane przez kamiletto123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem :cry: Mam zintegrowaną kartę graficzną Intel® 82810E Graphics Controller (Microsoft Corporation). Pamięć RAM kart to 32,00 MB. Moja aktualna rozdzielczość to 1024 x 768 x 75 Hz. Chciałbym uruchomić LEGO STAR WARS I: The Video Game, ale pisze mi, że moja karta nie obsługuje Pixel Shader v1.1. Słyszałem, że jest takie coś jak 3D-Analyze. Czy mógłby mi ktoś dać screena jakie opcje mam zaznaczyć, bo nie wiem.

Z góry dzięki za screena i za odpowiedź.

Zapomniałem dodać. Moja wersja 3D-Analyze to 2.36b.

Przeczytalbys [autocenzura] ostatnie kilkanascie postow leniu to bys wiedzial :mur: :mur:

lenistwo niektorych mnie dobija....

Edytowane przez Errorx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytalbys [autocenzura] ostatnie kilkanascie postow leniu to bys wiedzial

lenistwo niektorych mnie dobija....

No fajnie tylko, że czytałem wcześniejsze posty z tego tematu zrobiłem w 3D-Analyze tylko, że jak wtedy uruchamiam to pokazuje się czarny ekran i wywala mnie do WIN'A. Mam Windows XP Service Pack 2.

Edytowane przez kamiletto123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajnie tylko, że czytałem wcześniejsze posty z tego tematu zrobiłem w 3D-Analyze tylko, że jak wtedy uruchamiam to pokazuje się czarny ekran i wywala mnie do WIN'A. Mam Windows XP Service Pack 2.

trzeba bylo tak od razu pisac, oszczedzilbys mi napadu furii (mam zly dzien). Dowiedz sie czego jeszcze nie obsluguje twoja grafa (bo pewne jest raczej ze jeszcze czegos brakuje). Niestety w tej kwestii ci nie pomoge bo najslabszy sprzet na jakim odpalalem lego SW to gf4mx (jemu brakowalo shaderow)

Edytowane przez Errorx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi