dondexterro Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 1) zaczelo sie od jakiego redhata 7 potem 8 /calkiem fajne to wtedy bylo/ 2) fedorka core 1 & 2 /to tez dobrze wspominam/ 3) linux lycoris /to bylo straszne ;)/ 4) pld 1/nie znosilem, caly czas seg faulty/ 5) dosc dlugo na debie pracowalem /spoko/ 6) slack 9+10+10.1 /distro swietne, najlepiej przed instalacja gentoo sobie je zainstalowac i z niego z muzyczka i wszystkim kompilowac gentoo :)/ 7) gentoo /distro dla leniwych :D raczej najlepsze na swiecie/ do tego mialem sporo livecd, wymienie te ktore mi sie podobaly: pldlive, knoppix, dyne-bolic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 A ja porzuciłem Slackware dla 1451037[/snapback] o taaaak jeden dobrze gada!!!!! polac mu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...