FumFel_20 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 a ja nie bede zamawial bo i poco??kto marnuje kase. nagrywa plytki za free i wysyla poto zeby u 99% urzytkownikow lezala na polce??Albo zeby sie pochwalic kumplom??bezsens...jak bede sie chcial pobawic lunichem to sobie sciagne z net.Zeby chociaz polowa z tych co zamowila zainstalowala to i na tym siedziala to by microsoft chyba padl.....Zreszta mam to gdzies-MAC OS X rox :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) wg mnie jest to dobra akcja promocyjna, jednak to tylko w Polsce jest taka mentalnosc, ze jak cos za darmo to brac ile wlezie bez umiaru. sadze ze w innych zachodnich krajach tak nie robia :) ja sobie stamtad jakies livecd zamowilem z pol roku temu, ale niestety nie doszlo do dzis. wiec sobie z netu sciagnalem tez maca sprobowac, jednak wczesniej musialbym chyba kupic jakiegos bo postawienie pod i686 z tego co slyszalem mozliwe ale nie ma sensu. jesli jednak ktos wie to moze mi na priva wyslac :) edit: poprawka razacego bledu ortograficznego ;) Edytowane 20 Maja 2005 przez dondexterro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 state/province to dzielnica czy wojewodztwo??:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 zmiencie nazwe tematu na 'darmowe ubuntu' :) szaraczek: slowniki.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Dzisiaj do mnie doszła długo oczekiwana paczka z 12CD Ubuntu w środku:> Oczywiście paczka uszkodzona(koperta otwarta), ale płytki całe...Live CD nie przypadł mi do gustu, później zobacze jak to jest z instalacyjną wersją....nawet jest polska wersja językowa :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 zamowilem 10 kwietnia i przedwczoraj doszly :) 12 cd (10 na x86 i 2 na 64bit) przesylka otwarta jak wyzej, ale na szczescie plytki nienaruszone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) Celnicy wam zapewne sprawdzaja i sluzba graniczna :S Edytowane 16 Czerwca 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jeszcze sprzedawaajcie na allegro te płytki co wam przysłali. Na pewno znajdą się jacyś lamerzy którzy się na to nabiorą... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L00Kass Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 No i jak wam to Ubuntu chodzi? Mialem troche MDK - wysiadl przy SuSE, ale Debian to jest to, wystarczy CD 130MB zeby zainstalowac wszystko co potrzeba z netu :) prawie 9000 paketow. Chodzi u mnie conajmniej 2x szybciej niz SuSE, gierki odpalam - CS:Source... PS: jakby kto chcial to mam zbudowany pakiet .deb najnowszej CEDEGI. .peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 godne potepienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (..) PS: jakby kto chcial to mam zbudowany pakiet .deb najnowszej CEDEGI. .peace 1503940[/snapback] Oczywiście z CVS-a masz, tak? A może kupiłeś? I na jakiej podstawie udostępniasz ten pakiet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Chodzi u mnie conajmniej 2x szybciej niz SuSE, gierki odpalam - CS:Source... .peace 1503940[/snapback] bo SuSE to wolne distro u mnie też szybciej chodzą debian czy slack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L00Kass Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Oczywiście z CVS-a masz, tak? A może kupiłeś? I na jakiej podstawie udostępniasz ten pakiet?Moja sprawa skad mam i co z tym zrobie. Dziwi mnie ta reakcja i jeszcze pana dondexterro godne potepieniaAle oczywiscie jak kazdy sciaga i rozpyla .avi i .mp3 to jest git ze nie wspomne o windzie i gierach. Nie zebym snul tutaj jakies zarzuty przeciw Wam ale zyjemy w Polsce gdzie sytuacja jest taka a nie inna i nie kalam przez to takze swojej godnosci i dumy. I chcialbym zakonczyc te do niczego nie idaca polemike. .peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 No to dostaniesz punkty za piractwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 wiadomo ze nie cvs, bo cvs cedegi jest ;D zreszta wiadomo po to przeszedlem na linuxa by byc calkowicie czystym, mam wszystko czyste oprocz mp3 i wiem ze jest to hipokryzja bo jest to tez zle, ale gdy jakas plyta mi sie bardzo spodoba to w miare mozliwosci kupuje. zas tworcow cedegi doceniam za to co robia, kawal dobrej roboty /czytajac opinie/. dlatego godne potepienia. nie stac mnie to korzysta z wine'a kropka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ja niedawno dostałem, właśnie piszę spod Live'a. Zamówiłem sporo płytek, włącznie z wersjami na Maca i 64 bity - rozdam znajomym którzy takie sprzęty posiadają. Systemik wydaje się być całkiem sympatyczny, ale zapewne wersja instalacyjna będzie inna, mam nadzieję że in + :) Śliczne pudełka :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zamówiłem 11 płytek :) 8 na x86, 2 na AMD64 i jedną na Maca. Zaniosę pare do szkoły, kilka sprzedam na allegro ;) Ciekawe kiedy przyjdą... hmm... w sierpniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Kurde, ale to cudowne uczucie :) Rozprowadziłem już 16 kompletów wersji intelowej, 2 64bitowej i 5 PowerPC (co najciekawsze, to właśnie Makowcy byli najbardziej chętni do instalacji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 oni specjalnie tam na dole napisali od razu 10 bo chcą aby dużo zamówić, a potem rozdać innym którzy sobie zainstaluj i będzie więcej userów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 dzis dostalem 2 paczki czyli w sumie 40 plytek tyle ze ja nawet nie bardzo wiem co na nich jest .... zamowilem je juz kupe czasu temu bo wszyscy zamawiali hehe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Do mnie wczoraj paczka doszła, i odziwo nieotwarta :zonk: :shock: Ale śmiać mi się chciało jak listonosz chciał to upchnąć do skrzynki na listy :) Na pierwszy rzut oka całkiem fajne distro. Niedługo zajmę się rozdawaniem płytek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Gdzie jest formularz do zamówienia tych Ubuntu? Sam używam Kubuntu i jest całkiem całkiem, zamówiłbym z 50 płyt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 zamówione :D teraz tylko czekac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 eee a moze ktos krotko napisac czym rozni sie Ubuntu od Kubuntu? Oprocz srodowiska KDE oczywiscie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ciężko wejść na stronę projektu i poczytać? ;-) Zajmie Ci to mniej czasu niż oczekiwanie na odpowiedź tutaj ;-) http://www.kubuntu.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Tez sobie nabije posta "Ja rowniez zamowilem" no comments Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) jestem mile zaskoczony, dziś doszła paczka (20CD) no i oczywiście podarta koperta, ale płytki ok. świetne pudełeczka na CD, jak na razie bawiłem się tylko Live CD, działa nawet nawet, według mnie lepsze od Mandrake. zaraz sobie zrobię instalkę i zobacze czy jest jakaś różnica (tzn. pod Live CD po godzinie użytkowania wydajność spadła tak, że mysz przestała reagować na 10 minut, lol) polecam to każdemu (nawet początkującym w *NIXach) Edytowane 18 Lipca 2005 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Zamówione :) 8 płytek :) nie mam tylu chętnych znajomych więc zamówiłem tylke aby było na styk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mi doszlo bardzo dawno temu... A kilka rozdalem znajomym - moze sie pobawia - a jak nie to zrobia sobie podstawki... Ale mile zaskoczony - bo po pierwsze kazdy ma swoje wlasne kartonowe pudeleczko, po drugie plytki sa tloczone... Pelen profesjonalizm... Fajna sprawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 hmm, jak za darmo rozdaja dobrego [brzydkie określenie na linuksa]a to moge w sumie wziac. zeby tylko nie bylo niespodzianki z jakas oplata :/ mam nadzieje ze sie nie zdziwie. jak by co to na Was bedzie ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...