deviancer Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Witam !! Dość nietypowe pytanie :) Jaki telefon byście mi polecili i dlaczego :) ?? -Sony Ercson K700i -Siemens SX1 i S65 -Nokia 6600,6230,6820 -Motorolla v500 -Samsung E700 Ewentualnie coś z ideii oprucz SE p800 i p 900 ------- Papież na zawsze z nami !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Bierz 6600 nawet sie nie zastanawiaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 napisze o tym co mialem w rekach: siemens sx1 - fajny, maly, dobra cyfrowka (jak na telefon oczywiscie) jedyne co razi to klawisze po bokach wyswietlacza (ale to kwestia gustu) siemens s65 - standartowy tel... nie doszukalem sie jakis duzych wad czy zalet ale znajomi z serwisu mowia ze jest zbyt awaryjny nokia 6600 - duzy i brzydki... strasznie gruby tel a obudowa zrobiona z tandetnie wygladajacego plastiku, jedyny plus to bajery (ale ciezko go w kieszeni zmiescic) nokia 6230 - wg mnie elegancka i praktyczna, sporo mniejsza od 6600 i wyglada o niebo lepiej, godny nastepca 6310 (heh sam sie niedawno przesiadlem spowrotem na 6310i :wink: ) motorola v500 - o ile nie jestem fanem motorol o tyle ten tel przypadl mi do gustu jakoscia wykonania, bardzo fajnym wyswietlaczem i uzytymi materialami, drazni jedynie pojemnosc skrzynki na smsy (tyle tylko co na karcie) reszty nie uzywalem wiec sie nie wypowiadam... a jesli bym mial wybierac to miedzy 6230 lub v500 ale wybor nalezy do Ciebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Witam !! Dość nietypowe pytanie :) Jaki telefon byście mi polecili i dlaczego :) ?? -Sony Ercson K700i -Siemens SX1 i S65 -Nokia 6600,6230,6820 -Motorolla v500 -Samsung E700 Ewentualnie coś z ideii oprucz SE p800 i p 900 ------- Papież na zawsze z nami !! 1365597[/snapback] hmm.. sprawdzalem... wyszukiwarka dziala.. wiec nie rozumiem czemu ten topic zostal wogole zalozony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja obstawiam SX1 dlaczego: Symbian! a to oznacza: -dekodery kazdego rodzaju plikow (divx, xvid, ogg, wma itp.) -pelno przydatnych programow -gry z nokii N-Gage! -mozliwosc gry przez Bluetooth nawet z posiadaczami np. 6600 czy ngage -odtwarzacz mp3 -slot na karty MMC (bardzo wazne!) -dobry aparat -dosc maly jak na telefon z symbianem wady: -czasem sie wiesza -polifonia 16-tonowa -slaby joystick aha temat powinien byc w dziale elektronika chyba Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Tak zaraz kolega odbierze swoja kare . Temat przeniesiony . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stranger-ówa Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Hmm wydaje Mi się,że z telefoników które wymieniłeś ta Nokia 6600 jest najlepsza,ma ja mój kuzynek naprawdę wypasik;)Jednak wg Mnie zajebistym telefonem jest Taki,który posiadam Ja-czyli Siemens M65.Ma pięcio-cyfrowy zoom,zdjęcie wychodzą wręcz znakomite,posiada kamerkę,możliwość nagrywania dzwięku.Jedynym mankamentem jest to,że bateria trzyma 3-4 dni maxik,ale to wszytsko przez te 65tyś kolorów i wielki wyświetlacz.Może zmienisz zdanie i wybierzesz ten o to właśnie telefon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thorton1973 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 A moze widziales p800 lub p900 albo p910, dotykowy displej, wszystkie formaty, 208 na 320 na karcie 128 mega wcisnolem film 2h.Jedyna wada jest duzy, ale reszta to patefony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 jest przyklejony temat do takich rozmow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...