Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!

Dość nietypowe pytanie :)

Jaki telefon byście mi polecili i dlaczego :) ??

-Sony Ercson K700i

-Siemens SX1 i S65

-Nokia 6600,6230,6820

-Motorolla v500

-Samsung E700

Ewentualnie coś z ideii oprucz SE p800 i p 900

-------

Papież na zawsze z nami !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisze o tym co mialem w rekach:

siemens sx1 - fajny, maly, dobra cyfrowka (jak na telefon oczywiscie) jedyne co razi to klawisze po bokach wyswietlacza (ale to kwestia gustu)

siemens s65 - standartowy tel... nie doszukalem sie jakis duzych wad czy zalet ale znajomi z serwisu mowia ze jest zbyt awaryjny

nokia 6600 - duzy i brzydki... strasznie gruby tel a obudowa zrobiona z tandetnie wygladajacego plastiku, jedyny plus to bajery (ale ciezko go w kieszeni zmiescic)

nokia 6230 - wg mnie elegancka i praktyczna, sporo mniejsza od 6600 i wyglada o niebo lepiej, godny nastepca 6310 (heh sam sie niedawno przesiadlem spowrotem na 6310i :wink: )

motorola v500 - o ile nie jestem fanem motorol o tyle ten tel przypadl mi do gustu jakoscia wykonania, bardzo fajnym wyswietlaczem i uzytymi materialami, drazni jedynie pojemnosc skrzynki na smsy (tyle tylko co na karcie)

reszty nie uzywalem wiec sie nie wypowiadam... a jesli bym mial wybierac to miedzy 6230 lub v500 ale wybor nalezy do Ciebie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !!

Dość nietypowe pytanie :)

Jaki telefon byście mi polecili i dlaczego :) ??

-Sony Ercson K700i

-Siemens SX1 i S65

-Nokia 6600,6230,6820

-Motorolla v500

-Samsung E700

Ewentualnie coś z ideii oprucz SE p800 i p 900

-------

Papież na zawsze z nami !!

1365597[/snapback]

hmm.. sprawdzalem... wyszukiwarka dziala.. wiec nie rozumiem czemu ten topic zostal wogole zalozony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja obstawiam SX1 dlaczego:

Symbian! a to oznacza:

-dekodery kazdego rodzaju plikow (divx, xvid, ogg, wma itp.)

-pelno przydatnych programow

-gry z nokii N-Gage!

-mozliwosc gry przez Bluetooth nawet z posiadaczami np. 6600 czy ngage

-odtwarzacz mp3

-slot na karty MMC (bardzo wazne!)

-dobry aparat

-dosc maly jak na telefon z symbianem

wady:

-czasem sie wiesza

-polifonia 16-tonowa

-slaby joystick

aha temat powinien byc w dziale elektronika chyba

Edytowane przez IamWeasel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm wydaje Mi się,że z telefoników które wymieniłeś ta Nokia 6600 jest najlepsza,ma ja mój kuzynek naprawdę wypasik;)Jednak wg Mnie zajebistym telefonem jest Taki,który posiadam Ja-czyli Siemens M65.Ma pięcio-cyfrowy zoom,zdjęcie wychodzą wręcz znakomite,posiada kamerkę,możliwość nagrywania dzwięku.Jedynym mankamentem jest to,że bateria trzyma 3-4 dni maxik,ale to wszytsko przez te 65tyś kolorów i wielki wyświetlacz.Może zmienisz zdanie i wybierzesz ten o to właśnie telefon :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi