olo23 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) a tyle podkreciles na boxowym wentlu ? heh na xbit byl ten 2600+ i smigal na 2500mhz przy vcore 1.648 (tyle z cpuz zczytal) Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez olo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) q92alcu freezone - moj troche lepszy jest od tego z xbita ale nie duzo - czas Super PI jaki na nim wykrecilem to minimlanie pozniej 14 min na zuplenie nie optymalizowanym systemie - tzn zadnych priorytetow , pliku wymiany w ramie itp a wiec sporo lepiej niz na tym co w podpisie - Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo23 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) heh oto test turiona 1.6@2.0 ale uwaga 1.392@1.056(odczyt z cpuz) wiecej info na http://www.xtremesystems.org/forums/showth...74&page=1&pp=25 jest cudnie :D 754 wymiata Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez olo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 :wink: ludzie piszcie jak wam się kręcą. To jest skandal, że tak cicho o tych prockach jest na tweaku :wink: . Przecież za tą cene i potencjale to jest czysta REWELACJA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Niestety działa propaganda że s754 to anachronizm i jedynym słusznym wyborem jest 939 :D Dodatkowa sempy wszystkim kojarzą sie z tanimi procami na socket A i mało kło wie,że te procki na s754 mają z nimi tylko nazwe wspólną... PORA TO ZMIENIĆ :D Trzeba wyprowadzić ludzi z tej niewiedzy! Jakieś teściki w paru miejscach gdzie sempy miażdzą mobilki na socket A, do tego ukazanie niewie mniejszej wydajności od A64 w 32 bitach i niektórym sie nieco zmienia zapatrywania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) aktualnie czytam to zauważxcie wykresy http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/print/sempron-2600.html http://barwkomp.pl/index2.php?id3=sek_recenzje&zmt=1&otre=7 jak pięknie semp s.754 2600 za 270 zł zjada na śniadanie sempa na socket a 3000 za 400ł :lol: Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mam semprona 2600+ i mam klopot z przejsciem fsb 280. Na 8x280 procek jest w 100% stabilny (1,55v), dawalem juz wyzsze napiecia i nie moge dobic do 300. Pamieci juz spowalnialem i nic to nie dawalo. Plytka to DFI. Mozliwe ze trafilem taka slabiutka serie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 aktualnie czytam to zauważxcie wykresy 1378730[/snapback] To cos straszne starocie czytasz ;) Sempron rev.E I wiesz, jakoś nie barzo mi się chce za każdym razem pisać to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) no i dobrze , że mnie uświadomiłeś kiju :wink: Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekpl Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 witam wszystkich poraz pierwszy ja własnie wczoraj stałem sie posiadaczem sempka 2800+ na 754 i tak czytam to forum i czytam :D no i postanowiłem go trochu przekrecic teraz, troche pózno ale... płytke mam MSI Neo nf3 250 pamiątki 512 jakies zwykłe Nyana :) i tak, bez problemu chodzi na fsb 295 to jest na 2360mhz bez zmiany napiecia,temp w normie nawet mnie to cieszy :D potestuje wiecej przekrecania jak wstane rano i dam znac jak poszło pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekpl Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam max fsb jakie udało sie osiągnąć bez zmiany voltów to 310, HTx3 i pamiatki 2.5,2,3,5,1T wszystko ładnie smiga pobawie sie może napieciami ale taka wydajnośc spokojnie mi wystarcza i tak pracuje codziennie na fsb 250 bo wiecej nie trzeba mi właśnie sciagam 3dmark2005 i zapodam wyniki na nim\ grafike mam 9600PRO, tez ładnie sie kręci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...