dziendobry Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 witam. najpierw zaczne od sprzętu który posiadam: Atlon 2500xp, płyta MSI kt6 Delta. grafika radeon 9800se z odblokowanymi 4 potokami. pamięć 512. a więc: do płyty mam program Live update, i ściągnąłem nowego biosa. zainstalowałem go i tu zaczeły się kłopoty. pierwzy raz to robiłem i nie wiedziałem że bios będzie trzeba ustawiać. nie znam się na tym i jakoś udało mi się cofnąć do starej wersji, ale i ona była już " wyzerowana" jedynie co udało mi się ustawić to procesor, bo pokazywał tylko 1,10 Ghz i port AGP bo było PCI. niby wszystko zaczeło chodzić normalnie, ale jak włączyłem sobie gre NFS2 to po 5 min. czarny obraz i tylko pomaga reset kompa! nie wiem co się stało może mi ktoś z was pomoże ?? dodam jeszcze że wcześniej grałem w NFS2 godzinami i wszystko było w pożądku. wymieniłem system i to samo! a ha jeszcze jedno do karty nie instalowałem orginalnych sterów a potem omeg, tylko odrazu omegi. może tu jest haczyk?? jeszcze raz prosze o pomoc. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 1) zmień temat na regulaminowy :rulez: 2) no jak masz nie sknfigurowany bios to nie ma co sie dziwic ze Ci nie dziala więc :rtfm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Konf bios-a zrub z łapki. Proc na 166 pamiec na 166 lub 200 nie wiem jakie masz pamiatki agp x8 ustaw wraj via 4 in 1 i stery wpier ati potem omega powinno chwycic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziendobry Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 dzięki bardzo za podpowiedź. wieczorem po kombinuje. przynajmiej ty normalnie odpisałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...