qball Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Mam problem z odpaleniem XP1700 na K7VZA v3.0, (mam najnowszy bios 3.6) Płyta startuje bez problemu z Duronem 800, z xp1700 nie chce....co robić????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 a flashowales bios coby mobo obslugiwalo procy palomino ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 przestaw zworki na plycie dla fsb 133MHz , mi k7vza + 1700+ chodzi rock stabil! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qball Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 1.nie bardzo rozumiem mogłbys mi to jasniej wytlumaczyc albo dac link do jakiejs strony gdzie jest to wyjasnione 2. przestawiałem zworki nic nie pomogło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 1.nie bardzo rozumiem mogłbys mi to jasniej wytlumaczyc albo dac link do jakiejs strony gdzie jest to wyjasnione 2. przestawiałem zworki nic nie pomogło przestawiles te 2 zworki kolo ramu ? zoabcz w instrukcji - ja walsnie niemoge znalesc swojej ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qball Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 no przestawiałem według instrukcji z ksiazki od plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 huston mamy prblem ! :D ok. masz jakies "bip" ? na ekranie pokazuje sie cos ? jakies so objawy niewlaczania sie kompa ? wnetyle, cd-rom startuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qball Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 chyba jedno bip bylo monitor sie nie zalacza a wentylatorki pracuja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 pamitaki pc133 ? jaka zasilka ? procek napewno na 100% sprawny ? ....bios naj masz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qball Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 procek na 100 % sprawny nawet mi go raz wymieniali a co do zasilania to nie mam o tym pojecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 procek na 100 % sprawny nawet mi go raz wymieniali a co do zasilania to nie mam o tym pojeciadlaczego miales wymieniany ? sprobuj wyciagnac karty rozszerzen jak: sieciowka, tv i muzyka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qball Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 wymieniałem bo myslałem ze spiepszony byl a jak sie okazało to cos z moja plyta a z wyciaganiem kart siciowych i muzycznych zbyt duzo roboty. lukas666 mogłbys mi wytlumaczyc jakos jasniej to co napisałes bo trudno mi to zrozumiec a byc moze to jest rozwiazani mojego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 wymieniałem bo myslałem ze spiepszony byl a jak sie okazało to cos z moja plyta a z wyciaganiem kart siciowych i muzycznych zbyt duzo roboty. lukas666 mogłbys mi wytlumaczyc jakos jasniej to co napisałes bo trudno mi to zrozumiec a byc moze to jest rozwiazani mojego problemu.jak tam wolisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 wymieniałem bo myslałem ze spiepszony byl a jak sie okazało to cos z moja plyta a z wyciaganiem kart siciowych i muzycznych zbyt duzo roboty. lukas666 mogłbys mi wytlumaczyc jakos jasniej to co napisałes bo trudno mi to zrozumiec a byc moze to jest rozwiazani mojego problemu.jednym slowem chodzilo o to zebys wgral najnowszy bios ktory obsluguje AMD palomino czyli Athlona XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Ja miałem identyczny problem z moją K7VZA 3.0, bios 3.6a, XP powinien startować, a tu nic... W końcu oddałem do serwisu, bo była jeszcze na gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...