GreeN_DG Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 siema all.. jestem na przepustce właśnie i dogadałem się z rodzicami o zakupie kompa. mam amiar kupić za 2 tyg sprzęt tak do 1700 zł . doradźcie co kupić bo odkąd jestem w wojsku pozostaje w tyle z cenami i nowościami. interesuje mnie : - procek - płyta głowna - grafika - ram - obudowa + zasilacz - nagrywarka cd-rw - twardziel - muzyka może być na płycie - bez monitora z góry thx peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 siema all.. jestem na przepustce właśnie i dogadałem się z rodzicami o zakupie kompa. mam amiar kupić za 2 tyg sprzęt tak do 1700 zł . doradźcie co kupić bo odkąd jestem w wojsku pozostaje w tyle z cenami i nowościami. interesuje mnie : - procek - płyta głowna - grafika - ram - obudowa + zasilacz - nagrywarka cd-rw - twardziel - muzyka może być na płycie - bez monitora z góry thx peace 1365730[/snapback] Nie ma sensu sie juz ladowac w nagrywarki CD-rw za nie wiele ponad 200 zlotych kupisz nagrywarke DVD-RW. ja polecam ta co mam w podpisie LG DVD Recorder GSA-4163B BOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 tu zadaj to pytanie poczytaj tez kilka ostatnich stron toppicu może znajdziesz coś dla siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...